fbpx
Megújult a Femcafe.

Megújult a Femcafé – visszatért a portál korábbi főszerkesztője, új műsorvezetőt kapott a 20 perc őszintén című műsor

Visszatért a Femcafé egykori főszerkesztője, megújult az oldal, megvan a 20 perc őszintén című műsor új műsorvezetője, és elindult az Inspiráló Nők szavazás.

Több változás is történt a 12 éves Femcafe.hu női portálnál. A lap keddi közleményéből kiderül, hogy új, modernebb dizájnt kapott az oldal, valamint visszatért a korábbi főszerkesztő,  Sajószegi Veronika. Sajószegi Veronika 2016-tól vezette a lapot,  de az elmúlt két évet szülési szabadságon töltötte. Ez idő alatt a pozícióját Kraszkó Zita vette át, azonban idén szeptembertől a szerkesztőség élére visszatérve újra Sajószegi felel a lap tartalmi stratégiájáért.

„Mint sok mai nőnek, számomra is izgalmas feladat lesz a karrier és az anyaság között megteremteni a tökéletes egyensúlyt. Mindig igyekszem magamból kihozni a maximumot a különböző szerepekben, emellett pedig ahhoz is hozzá vagyok szokva, hogy egyszerre több területen kelljen helyt állnom. Biztos vagyok benne, hogy nem okoz majd gondot a rám váró kihívás, különösen a Femcafe tettrekész szerkesztőségi csapatának támogatásával, ahová alig vártam, hogy visszatérjek”

– nyilatkozta Sajószegi Veronika.

Sajószegi Veronika, a Femcafe.hu főszerkesztője.
Sajószegi Veronika, a Femcafe.hu főszerkesztője. Fotó: femcafe.hu.

Új műsorvezetőt kap a 20 perc őszintén

A közleményből az is kiderült, hogy októbertől új évaddal jelentkezik a 20 perc őszintén című online televíziós műsor – a Femcafe és a Szeretlek Magyarország közös produkciója. Egyelőre még nem közölték, hogy ezúttal ki lesz az a 6 magyar sztár, aki vállalta, hogy hazugságvizsgálat alá veti magát, de az már biztos, hogy a harmadik évad új műsorvezetője Peller Mariann televíziós műsorvezető, színésznő lesz.

Peller Mariann, a 20 perc őszintén új műsorvezetője.
Peller Mariann, a 20 perc őszintén új műsorvezetője. Fotó: femcafe.hu.

Már lehet szavazni az Inspiráló Nőkre

A pandémia okozta egy éves kényszerpihenő után 2022-ben – immár negyedik alkalommal – az olvasók közreműködésével ismét díjazza az Inspiráló Nőket a portál. A hét kategória 3-3 jelöltjét a jelölőbizottság, Rost Andrea, Szalai Vivien, Bereczki Zoltán, Rónai Egon és a főszerkesztő, Sajószegi Veronika válogatta össze, a főszerep azonban az olvasóké, akik szeptember 5-től szavazataikkal eldönthetik, kié legyen a dicsőség. Az egyes kategóriák a következők:

  •   Leginspirálóbb dizájner,
  •   Leginspirálóbb gasztronómiai teljesítmény,
  •   Leginspirálóbb hétköznapi hős,
  •   Leginspirálóbb fiatal tehetség,
  •   Leginspirálóbb ifjú sportoló,
  •   Leginspirálóbb civil teljesítmény,
  •   és a Leginspirálóbb véleményvezér.

A jelöltekre voksolni a Femcafe szeptember 5-én elindult Inspiráló Nők szavazás rovatában lehet egészen szeptember 25-ig. A győzteseket egy nívós gálaesten hirdetik majd ki október 6-án új helyszínen, a Magyar Zene Házában. Az eseményről tévéfelvétel készül, amit október 15-én láthatnak majd a SuperTV2 nézői.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: femcafe.hu.
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások