fbpx
Arany Gábor, az Armadillo távozó operatív igazgatója.

Távozott az Armadillo operatív igazgatója

Arany Gábor több mint 11 év után köszönt el a kreatív ügynökség operatív igazgatói posztjától, de marad a média- és a reklámszakmában.
Teads

Tűpontos célzás a másodpercek töredéke alatt – Hogyan működik a Teads mesterséges intelligenciája? (x)

A digitális reklámpiac régóta egy nehéz választás előtt áll: minőség vagy széles elérés? Az elmúlt néhány évben, ahogy a vásárlás egyszerűbbé és gyorsabbá vált, a reklámipar konszolidálódott, a hirdetők egyre nagyobb közönséget szerettek volna megszólítani, ám mindez a minőség rovására ment. A Teads erre egy saját mesterséges intelligencia-rendszer fejlesztésével válaszolt, amely milliszekundumok alatt képes eldönteni, hogy egy adott felhasználónak mikor és milyen hirdetést jelenítsen meg a rendszer.

Tovább a részletekért »

Arany Gábor 2011 januárjában account managerként, ügyfél oldalról csatlakozott az akkor még leginkább grafikai munkákra és gyártásokra specializálódott Armadillo Kreatív Ügynökséghez, majd rövid időn belül stratégiai vezetőnek nevezték ki, 2012 végén lett a vállalat operatív igazgatója.

A változást bejelentő pénteki közleményben kiemelték: a kommunikációs szakember kulcsszerepet vállalt a full service ügynökség felépítésében, az új divíziók létrehozásában. Ő indította el az Armadillo gyakornoki programját 2012-ben; az ebben részt vevő fiatalok közül később többen is sikeres karriert indítottak.

Arany augusztus utolsó napjával távozott az ügynökségtől. Jelenlegi pozícióját más nem tölti be, feladatait az ügységen belül kollégái veszik át.

„(…) Bár operatív igazgatóként búcsúzom az ügynökségtől, tanácsadóként néhány kiemelt projektet továbbra is támogatok. A jövő tekintetében több tervem is van, szeretnék sportkommunikációval és sportmenedzsmenttel foglalkozni, ez szerelemprojekt az életemben. Az 1997 óta működő újságírói és tartalomgyártó Arany Média Hírügynökséggel közel egy éve vezetem az fmbusiness.hu facility management szakportált, az online újság is új korszakba lép, eljött az ideje, hogy hangsúlyosabban megjelenjünk vele a média- és hirdetési piacon, ez egy nagyon izgalmas kihívás. Mindemellett pedig tovább építjük a családi vállalkozást, az Arany Digital Agency digitális kommunikációs ügynökséget, melyet Mihalovics Réka kommunikáció szakemberrel (aki a Café Design, a HVG Konferenciák és Szemináriumok üzletága, és a kapcsolódó [email protected] és TEDxBudapest szakembere, később pedig a JÓkenyér marketingkommunikációs vezetője volt) és egy szűk, hozzánk hasonló gondolkodású csapattal vezetünk – vidáman, bizalommal. Együtt dolgozunk a közép- és nagyvállalati tanácsadói múlttal rendelkező HR szakemberrel, Kiss Györgyivel is, aki több évtizedes HR vezetői, vezetőkiválasztási, recruitment és employer branding tapasztalatával segíti megbízóinkat (…)”

– mondta el Arany Gábor.

„Gábor több mint 11 évet töltött az Armadillóban, az ő szakértelme, kompetenciája és lendülete kellett ahhoz, hogy valódi ügynökséggé váljunk. Személyéhez köthető – sok egyéb mellett –, a teljes social üzletág létrehozása, felépítése és az a kommunikációs metodika, ami jelenleg is meghatározza működésünket. Több kiemelt ügyfél kapcsolódott hozzá, ápolt velük baráti kapcsolatot. Úgy érzi azonban, szerepe nálunk véget ért, amit sajnálattal el kellett fogadnom. Ez a búcsú azonban nem végleges, inkább egy új együttműködés kezdete. Gábor szakmai támogatására a későbbiekben is számítunk, tanácsadóként részt vállal futó projektekben. Példaértékű hozzáállását, kitartását ezúton is köszönöm neki! Biztos vagyok benne, hogy az új kihívásokban is sikereket fog elérni”

– tette hozzá Bartha Péter, az Armadillo tulajdonos-ügyvezetője.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Arany Gábor, az Armadillo távozó operatív igazgatója. Fotó: Kőfaragó Zsuzsi
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások