fbpx
Horváth Gergő, a Ringier Magyarország műsorlap-portfóliójának új főszerkesztője.

Új főszerkesztő a Tvr-hét, a Színes Kéthetes, a TVR Újság és a Sárga RTV élén

Az eddigi főszerkesztő, Szilágyi Gábor ősztől nyugdíjba vonul. Az utód a GLAMOUR-tól érkezik a Ringier Hungary műsorújságjainak élére.

Horváth Gergő veszi át a Ringier Magyarország nyolc lapból álló műsorújság-kínálatának főszerkesztői feladatait mától, szeptember 1-jétől – közölte lapunkkal a kiadó. A szakember Szilágyi Gábort váltja a szerkesztőség élén, aki nyugdíjas éveit kezdi ősztől.

A lapcsaládhoz olyan márkák tartoznak mint például a Tvr-hét, a Színes Kéthetes, a TVR Újság vagy a Sárga RTV.

Horváth Gergő 14 éve tagja a kiadó szakember-gárdájának: 2008-ban kezdett a GLAMOUR online szerkesztőjeként, 2016-tól a Glamour.hu vezető szerkesztője, majd az elmúlt két évben a magazin főszerkesztő-helyettese lett. Újságírói karrierjét még magyar-film szakos egyetemistaként kezdte a 2000-es évek közepén, a kezdetektől online magazinoknál.

tévé, távkapcsoló, TV
tévé, távkapcsoló, TV
Fotó: Depositphotos.com stock

A Tvr-hét, valamint a hozzá kapcsolódó további 7 kiadványból álló lapcsalád főszerkesztői feladatait az elmúlt 17 évben Szilágyi Gábor látta el, aki az alapító-főszerkesztő, Kaposi Kis István hívására külsős szerzőből 1995-ben lett a szerkesztőség tagja.

„Megtisztelő, hogy felkértek a Ringier Hungary legrégebbi kiadványának vezetésére; a Tvr-hét és a műsorlapok-portfólió mindig is meghatározó szerepet töltött be a kiadó életében. Szerencsés helyzetben vagyok, mert egy kiváló elődtől vehetek át egy stabilan és sikeresen működő lapcsaládot, aki ráadásul egy elkötelezett, szakmailag kifogástalan csapatot hagy nekem örökül. Továbbra is azon dolgozunk, hogy a megszokott minőségben, változatos és szórakoztató tartalommal szolgáljuk ki az olvasóinkat, és megtartsuk, erősítsük a pozíciónkat a piacon. Kifejezett célom az is, hogy lapcsaládhoz tartozó vezető médiamárkák digitális jövőjéről gondoskodjunk. A bővülő streamingpiac, és a tévés tartalmak megváltozó fogyasztási szokásai mellett egyre fontosabbá válik, hogy a nézők használható segítséget kapjanak az online felületeken ahhoz, hogy ebben a bőségben megtalálják a számukra legmegfelelőbb, legszórakoztatóbb tartalmakat. Hiszünk abban, hogy ebben komoly szerepünk lehet az elkövetkező években”

– mondta Horváth Gergő.

A közleményben a Ringier köszönetet mondott Szilágyi Gábor elkötelezett munkájáért és újságírói szakértelméért.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Horváth Gergő, a Ringier Magyarország műsorlap-portfóliójának új főszerkesztője. Fotó: Ringier Magyarország.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások