fbpx
A gyerekszoba.hu címlapja 2022. augusztus 31-én.

Megváltoztatja a Central Médiacsoport a Babaszoba.hu nevét

A névváltás mellett a 20 éves portál tartalmi kínálata kibővül.

A Central Médiacsoport szerdai, lapunkhoz eljutatott közleménye szerint a 2002 óta működő, Babaszoba.hu nevű, gyerekneveléssel kapcsolatos portál a 20. születésnapját egy teljes márkaátalakítással ünnepli – míg a korábbi oldal a gyermekvállalás időszakától a kisiskolás korig segítette a szülőket, a Gyerekszoba.hu a kiterjesztett célközönségével és a megújult tartalmi kínálatával már egészen 18 éves korig foglalkozik a gyerekekkel.

gyerekszoba.hu
Fotó: Central Médiacsoport

„Az új termék, a Gyerekszoba.hu, abban különbözik a korábbi site-tól, hogy nem engedjük el a szülők kezét egészen addig, ameddig a gyerekek nem repülnek ki a családi fészekből. Mottónk is ez: »Gyerekszoba.hu – Neveljünk együtt gyereket!« Fontosnak tartjuk, hogy a szakértői tartalmak mellett közösséget építsünk, olyan 21. századi felületet adjunk az anyáknak, ahol azt érzik, nincsenek egyedül. Új rovataink elsősorban a nagyobb gyerekeket (kisiskolás kortól egészen az egyetemi évek elejéig) nevelő szülőknek szólnak, de mostani időszakban kiemelt szerepet kapnak az olyan sokakat érintő témák mint a családi kassza, vagy az iskolaválasztás. De nem megyünk el szó nélkül a kamaszok kütyüfüggősége és az iskolai bántalmazás mellett sem. Igazodva a megváltozott hirdetői igényekhez új felületekkel és látványos tartalmi együttműködésekkel is szeretnénk kedvezni azoknak a márkáknak, amelyek mellettünk teszik le a voksukat”

– mondta el a megújulás kapcsán Pácsonyi Daniella, a Central Médiacsoport digitális női portfóliójának lapigazgatója.

Pácsonyi Daniella, a Central Médiacsoport digitális női portfóliójának lapigazgatója.
Pácsonyi Daniella, a Central Médiacsoport digitális női portfóliójának lapigazgatója. Fotó: Central Médiacsoport

A médiavállalat közleménye szerint a Gyerekszoba.hu portálon szórakoztató tartalmak, rövid videók és podcastok is lesznek.

Új magazint indít a 168 Óra hetilapot felfüggesztő Michaeli, Schwartz & Brit Media

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: A gyerekszoba.hu címlapja 2022. augusztus 31-én.
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások