fbpx
Money or Love - a SuperTV2 új társkereső műsora

Bejelentette a Money or Love szereplőit a TV2 (videóval)

Az első adás szeptember elején lesz.

Mint arról a Media1 már beszámolt, a Money or Love – Fogadj a szerelemre! első epizódja szeptember 4-én, a Sztárban Sztár leszek! után lesz látható a TV2 műsorán, a további részek pedig hétköznap esténként 21 órától a SuperTV2 képernyőjén.

A TV2 mai közleményében elárulta azt is, kik lesznek a Demcsák Zsuzsa által vezetett műsor versenyzői.

Elsőként öt lány és öt fiú költözik majd be a Money or Love helyszínére, hogy megtalálják párjukat vagy épp taktikusan, másokat kihasználva meggazdagodjanak: Petra, a taktikus szépségkirálynő; Szandi, az extrém vagány nő; Zsófi, a díva; Angéla, az egzotikus tornádó; Kitty, az amazon; Zotya, az érzelmes alfa; Aidan, a manipulátor; Alex, a túlpörgős; Bazsi, a szívtipró; Ádám, a romantika és odafigyelés mestere.

„A párkeresés számukra azonban nem csak szórakozásból áll majd, egy lelki utazáson is részt vesznek, hogy szívük minél nyitottabb legyen egy új kapcsolatra. (…) A lányok és fiúk bár külön élnek, konfliktusokból így sem lesz hiány. E mellett pedig külön izgalmat rejt, hogy a nézők sem csak passzív szemlélői az eseményeknek, aktívan belenyúlhatnak a párkeresők életébe, hiszen szavazhatnak, hogy ki maradjon és ki távozzon a szigetről”

– írta a műsorról a tévétársaság. A női és férfi versenyzőket egy-egy videóban is bemutatták:

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: TV2 sajtószoba.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások