fbpx
Money or Love - a SuperTV2 új társkereső műsora

Bejelentette a Money or Love szereplőit a TV2 (videóval)

Az első adás szeptember elején lesz.
Teads

Tűpontos célzás a másodpercek töredéke alatt – Hogyan működik a Teads mesterséges intelligenciája? (x)

A digitális reklámpiac régóta egy nehéz választás előtt áll: minőség vagy széles elérés? Az elmúlt néhány évben, ahogy a vásárlás egyszerűbbé és gyorsabbá vált, a reklámipar konszolidálódott, a hirdetők egyre nagyobb közönséget szerettek volna megszólítani, ám mindez a minőség rovására ment. A Teads erre egy saját mesterséges intelligencia-rendszer fejlesztésével válaszolt, amely milliszekundumok alatt képes eldönteni, hogy egy adott felhasználónak mikor és milyen hirdetést jelenítsen meg a rendszer.

Tovább a részletekért »

Mint arról a Media1 már beszámolt, a Money or Love – Fogadj a szerelemre! első epizódja szeptember 4-én, a Sztárban Sztár leszek! után lesz látható a TV2 műsorán, a további részek pedig hétköznap esténként 21 órától a SuperTV2 képernyőjén.

A TV2 mai közleményében elárulta azt is, kik lesznek a Demcsák Zsuzsa által vezetett műsor versenyzői.

Elsőként öt lány és öt fiú költözik majd be a Money or Love helyszínére, hogy megtalálják párjukat vagy épp taktikusan, másokat kihasználva meggazdagodjanak: Petra, a taktikus szépségkirálynő; Szandi, az extrém vagány nő; Zsófi, a díva; Angéla, az egzotikus tornádó; Kitty, az amazon; Zotya, az érzelmes alfa; Aidan, a manipulátor; Alex, a túlpörgős; Bazsi, a szívtipró; Ádám, a romantika és odafigyelés mestere.

„A párkeresés számukra azonban nem csak szórakozásból áll majd, egy lelki utazáson is részt vesznek, hogy szívük minél nyitottabb legyen egy új kapcsolatra. (…) A lányok és fiúk bár külön élnek, konfliktusokból így sem lesz hiány. E mellett pedig külön izgalmat rejt, hogy a nézők sem csak passzív szemlélői az eseményeknek, aktívan belenyúlhatnak a párkeresők életébe, hiszen szavazhatnak, hogy ki maradjon és ki távozzon a szigetről”

– írta a műsorról a tévétársaság. A női és férfi versenyzőket egy-egy videóban is bemutatták:

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: TV2 sajtószoba.
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások