fbpx
A Szegeder.hu támogatói oldala.

A túlélés érdekében olvasói támogatási programot indít a Szegeder

A szegedi hírportálnak legalább 100 rendszeres támogatóra lenne szüksége, hogy folytatni tudja működését.

„A szabad sajtó régóta van rossz bőrben Magyarországon, vidéken pedig még annál is nehezebb magas minőségű, elfogulatlanságra törekvő médiát fenntartani” – kezdődik a Szegeder.hu a Media1-hez eljuttatott kedd esti közleménye.

Mint írták, „olyan időket élünk, amikor már nemcsak a politika, de a gazdasági helyzet is nehézséget jelent a hiteles tájékoztatás mellett felesküdött szerkesztőségek és újságírók számára” – ezért indítják el a kampányt.

Hozzátették: a cél, hogy függetlenségüket biztosítani tudják, és hogy egy sokkal jobb újságot készíthessenek. Mindamellett, hogy a vidéki Magyarországon, így Szegeden is jóval kevesebb forrás érhető el a szabad szerkesztőségek számára, a jelenleg végbemenő gazdasági folyamatok – mint amilyen az infláció és az azt követni igyekvő bérek –, kérdőjeleket sejtetnek azzal kapcsolatosan, hogy miből tartják fent magukat a következő hónapokban és években.

„Ha nem mi készítenénk a város legkiegyensúlyozottabb, legobjektívebb sajtóját, aminek legjobb cikkei a Telexen is megjelennek egy együttműködés keretein belül, valószínűleg megalapítanánk azt, de mivel ezen már túl vagyunk, a jövőre fókuszálunk: egy olyan újságot képzelünk el, ahol naponta új, érdekes és tartalmas cikkek jelennek meg, amit minden reggel, délben és este örömmel olvashat és élvezhet a városlakó, és oszthatja meg az érdekfeszítő cikkeket ismerőseivel”

– írta a portál.

A Szegeder.hu támogatói oldala ide kattintva érhető el.

Ungár Péterék végelszámolással megszüntetik az Egri Ügyek kiadóját, de a főszerkesztő szerint ez nem jelenti majd a lap végét

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások