fbpx
Gulyás Márton, a Partizán alapítója

Gasztroshowt indít a Partizán és több más újdonsággal is készülnek Gulyás Mártonék

Bár több változás is lesz szeptembertől a Partizán YouTube-csatornáján, de az ötnapos heti adásmenet megmarad az új évadban is.
Teads

Tűpontos célzás a másodpercek töredéke alatt – Hogyan működik a Teads mesterséges intelligenciája? (x)

A digitális reklámpiac régóta egy nehéz választás előtt áll: minőség vagy széles elérés? Az elmúlt néhány évben, ahogy a vásárlás egyszerűbbé és gyorsabbá vált, a reklámipar konszolidálódott, a hirdetők egyre nagyobb közönséget szerettek volna megszólítani, ám mindez a minőség rovására ment. A Teads erre egy saját mesterséges intelligencia-rendszer fejlesztésével válaszolt, amely milliszekundumok alatt képes eldönteni, hogy egy adott felhasználónak mikor és milyen hirdetést jelenítsen meg a rendszer.

Tovább a részletekért »

A már megszokott formátumok mellett új műsorok is indulnak a Partizán szeptemberben induló új évadában – ezekről Gulyás Márton, a YouTube-csatorna vezetője beszélt a kreativ.hu oldalnak.

Mint kiderült, Feledy Botond, a politikai műsorok gyakori szereplője nagyobb szerepet kap – hírlevele lesz –, Rácz András Oroszország-szakértő pedig podcastot és hírlevelet indít, de elindul a Partizán saját gasztroshow-ja is.

Utóbbi kapcsán Gulyás elmondta:

„Ez egy olyan gasztroműsor lesz, amiben az ételnek a táplálkozási és politikai aspektusait fogjuk tematizálni. Tehát a műsorban nemcsak az lesz a kérdés, hogyan főzöl esztétikusan, meg ízletesen, hanem figyelembe vesszük, hogy magyar lakosság döntő többsége miből tud főzni. Valamint arra is kiérünk, hogy az étkezésnek milyen következményei vannak, karbonlábnyom, fenntarthatóság és hasonló vonatkozásokban is”.

Gulyás Márton hozzátette, több hasonló koncepcióban is gondolkoznak. Terveik szerint más ismert műsortípusokba, gameshow formátumokba is szeretnék behozni ezt a fajta politikai, társadalmi aspektust.

A Partizán egy korábbi adása, melyben Tóth Csaba volt a vendég.
A Partizán egy korábbi adása, melyben Tóth Csaba volt a vendég. Fotó: YouTube / Partizán

Az új évadban is folytatódnak majd a Partizán jól ismert formátumai; lesz Péntek Esti Partizán, Partizán Pop és Partizán Pol, megújulnak a heti politikai összefoglalók, ezentúl Spartacus helyett Mindennek a teteje néven. Ezek mellett lehet számtani dokumentumfilmekre és a vidéki Magyarország bemutatására.

A Media1 korábbi írásai a Partizán kapcsán itt találhatók.

Manipulatívan megvágta az M1 Híradó az augusztus 20-i saját előrejelzését, hogy utólag pontosabbnak állítsa be azt az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésénél

Beismerte az MTVA, hogy távozik Németh Balázs, az M1 műsorvezetője, de az állami média szerint nem felmondott, hanem nem gördítettek akadályt az elé, hogy új kihívást fogadjon el máshol

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Gulyás Márton, a Partizán alapítója. Fotó: TASZ
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások