fbpx
Sebestyén Balázs a Pénteki Esti Partizán című új heti talkshowban, Gulyás Márton vendégeként

Heti talkshowt indított a Partizán – Sebestyén Balázs, a Rádió 1 és az RTL műsorvezetője volt Gulyás Márton első vendége

Péntek Esti Partizán címmel, közönség előtt felvett talkshow-val, azaz a Partizántól eddig megszokottól némiképp eltérő formátummal jelentkezik a Gulyás Márton nevével fémjelzett YouTube-csatorna.

Gulyás Márton az új talkshowjának első, pénteki késő esti egyórás adásának elején Hajdú Pétertől és Hajós Andrástól játszottak be egy-egy rövid videóüzenetet, melyekben az induló talkshow kapcsán fejtették ki gondolataikat.

Ezután rögtön egy kiemelkedő ismertségű tévés és rádiós celeb, a Rádió 1 és az RTL Klub műsorvezetője, Sebestyén Balázs érkezett a Péntek Esti Partizánba. Az idén először a MÚOSZ, majd a bezárt Népszabadság szerkesztőségének díját is elnyerő Gulyás Márton Sebestyén Balázzsal először a Z+-os botrányáról, az RTL-en sugárzott Balázs Show morális dilemmáiról, a kereskedelmi és közszolgálati tartalomgyártás összemosódásáról, a magyar média tulajdonviszonyairól, valamint az emberek boldogulásának egyéni felelősségéről beszélgetett, de szó esett a Rádió 1-en futó Balázsék című reggeli műsorról is, ahol Sebestyén Balázs szavai szerint kerülik a politikát. Sebestyén Balázs hosszan beszélt a reggeli műsorok adta kötöttségekről, valamint méltatta a korábbi tulajdonost, a 2019-ben elhunyt Andy Vajnát.

A Gulyás Márton új talkshow-ja egyébként minden héten jelentkezik majd, és ezek forgatásaira bárki jegyet is vásárolhat nézőként. A YouTube-on a videó leírásából kiderül, hogy a talkshow következő vendége Lovasi András, Kossuth-díjas magyar zenész, a Kispál és a Borz nevű alternatív rockegyüttes énekese, basszusgitárosa és dalszerzője, valamint a Kiscsillag zenekar gitárosa, énekese, zeneszerzője lesz, jegyeket erre 2500 forintért kínálnak egy honlapon.

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások