fbpx
A Paprika Studios 15. születésnapi partija Budapesten

Shortlistre került a Paprika Studios short form divíziója a Promaxon (VIDEÓ)

Shortlistre került a Promax Europe televíziós promócióknak és marketingmegoldásoknak szóló versenyen a Paprika Studios short form divíziója, a Paprika Shorts azzal a három kisfilmmel, amelyeket a cseh streaming szolgáltató, a VOYO platform számára készítettek.

A Talking objects című kampányhoz készített filmek a Channel branding: Online streaming service spot kategóriában öt másik alkotással versenyeznek majd az iparág egyik legrangosabb elismerésért, melynek átadója szeptember 8-án lesz a Promax Europe Awards virtuális eseményén.

A budapesti központú Paprika Studios Kelet-Közép-Európa vezető műsorgyártó cége, ügyvezetőjükkel, Erdős Ákossal korábban a Media1 interjút is készített, ami itt érhető el. A vállalat 9 európai országban tart fenn saját irodát, számos külföldi és magyar tévétársaságnak gyárt tartalmat. 2017-ben elindított short form divíziójával immár a promó-, reklámfilm és márkázott tartalmak készítésének piacán is jelentős szerepet tölt be.

A Paprika Shorts számos megbízása mellett partneri együttműködésben dolgozik a Közép-Európa öt országában (Csehország, Szlovákia, Szlovénia, Bulgária, Románia) is meghatározó csatornákat üzemeltető CME-csoporttal. Az együttműködés egyik kiemelt eleme a VOYO, a CME-csoport cseh streaming felülete, amelynek bevezető kampányát teljes egészében a Paprika Shorts munkatársai készítették.

„Ha jól emlékszem, 11 koncepciót prezentáltunk a VOYO vezetőinek, ebből végül a legőrültebb, a beszélő tárgyakra felhúzott ötletünkre böktek rá. Ezt a megbízást nagyrészt azért nyertük el, mert a CME-nél látták azokat a munkáinkat, amiket a Viaplay számára készítettünk a platform bevezetésénél a balti államokban. Az is mellettünk szólt, hogy a kampányfilmhez megnyertük a cseh sztárrendezőt, Slávek Horakot, aki nagyon régóta nem vállalt már reklámrendezést a filmes munkái miatt”

– mondta Kristóf Attila, a Paprika Shorts vezetője.

További hírek érhetők el a Media1-en.

Borító: A Paprika Studios 15. születésnapi partija Budapesten néhány héttel ezelőtt.
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások