fbpx
Azonnali.hu

Azonnali: „A hír igaz, tényleg megszűnünk, a Media1-ről tudtuk meg”

Üzemi híradóban erősítette meg ma, csütörtökön a Media1 néhány nappal ezelőtti információját az Azonnali, hogy hamarosan beszünteti tevékenységét. Azt ígérik, hogy őszig még leközölnek néhány anyagot.

Az alábbi sorokat tette közzé ma, csütörtökön, nem sokkal ezelőtt az Azonnali.hu:

Üzemi híradó

Szerző: Azonnali-szerkesztőség
2022.08.11. 13:36
 
Szervusztok! A hír igaz, tényleg megszűnünk, és tényleg nagyjából hasonló okokból, amiért a boltban is drágább minden, félünk a téltől és a benzin is sokkal drágább lenne a mostaninál a magánszemélyeknek is, ha nem lenne megstoppolva az ára.

Mindenekelőtt szeretnénk megköszönni minden olvasónak (egyre többen voltatok mostanában) az elmúlt éveket, függetlenül attól, hogy a „régi” vagy az „új”, esetleg mindjét brigádot szerette-e.

Mi természetesen szerettük volna folytatni, igény határozottan volt rá.
Ahogy az is jó lett volna, ha nem a Media1-ről tudjuk meg a hírt, hogy megszűnik a munkahelyünk, sajnos Kelemen Imola ügyvezető igazgatónak sem volt lehetősége ezt személyesen közölni.

De hát a megváltozott médiafogyasztási szokások és az áramvonalasítás már csak ilyen műfaj Magyarországon, ahogy 2022-ben talán az sem meglepetés a környéken már sajnos, ha csak úgy bezárnak újságok.

Van jó hírünk is: bár a lap nevéből következne, nem azonnali hatállyal zárjuk be a cájgot, emiatt még azért őszig futni fognak mindenféle anyagaink, és az is szuper, ha esetleg elolvasod őket majd. Szóval köszönjük, reméljük, valamilyen formában még találkozunk!
Az Azonnali.hu szerkesztősége

A Media1 egy héttel ezelőtt, augusztus 4-én elsőként írta meg, hogy megszűnik az Azonnali.hu, ezt akkor Gerényi Gábor, a lapot Ungár Péter LMP-s politikussal közösen tulajdonló üzletember erősítette meg lapunk érdeklődésére, míg Ungár Péter nem kívánt nyilatkozni, Kósa András főszerkesztő pedig a szabadságára hivatkozva nem mondott semmit.

A lap szerkesztősége azóta mostanáig semmit sem reagált a hírre hivatalosan, ez a fenti az első megszólalás az ügyben. Az elmúlt napokban elvétve, napi néhány írást tettek már csak közzé.

A megszűnés okairól itt elérhető korábbi írásunkban számoltunk be.

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások