fbpx
4iG, DIGI montázs.

Megegyezett az RTL Magyarország és a DIGI Csoport

A szerződés lehetővé teszi, hogy az RTL-csatornák továbbra is elérhetők maradjanak a DIGI hálózatán.

Megállapodást kötött az RTL Magyarország és disztribúciós partnere, a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft.

A szerződés értelmében a DIGI-előfizetők számára, azaz közel 1 millió háztartásban változatlanul elérhetőek maradnak az RTL Magyarország televíziós csatornái, az RTL Klub, a Cool, a Film+, az RTLII, az RTL Gold, a Sorozat+, az RTL+ és a Muzsika TV – tudatta a médiaszolgáltató kedden.

Az RTL Klub CRK stúdiójának vezérlőjében 2021.10.13-án, Dobrev Klára és Márki-Zay Péter tévévitája alatt
Az RTL Klub CRK stúdiójának vezérlőjében 2021.10.13-án, Dobrev Klára és Márki-Zay Péter tévévitája alatt Fotó: Szalay Dániel / Media1

A DIGI idén, egy Orbán Viktor miniszterelnök által nemzetstratégiai jelentőségűvé minősített ügylet keretében váltott tulajdonost és került a kormányközeli 4iG cégcsoporthoz, majd ezt követően a 4iG több körben teljesen leváltotta a DIGI Kft. vezetőségét. A tulajdonos- és vezetőváltás miatt hallhatók voltak olyan piaci találgatások, hogy az új tulajdonos meg tud-e majd egyezni az RTL Magyarországgal a csatornáinak terjesztéséről, de ezek szerint igen.

A közleményben a megállapodás részleteiről nem derül ki több, de mindenképp jó hír az RTL-csatornák kedvelői számára. A DIGI az elmúlt hetekben számos tévécsatornát megszüntetett.

További hírek érhetők el a Media1.hu oldalon.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások