fbpx
Az RTL Klub CRK stúdiójának vezérlőterme mögött található audioszoba

Változik az RTL Klub műsorrendje

Kezdetét veszi a nyári műsorstruktúra.

A nyári műsorrend életbelépésével jövő hétfőtől, június 20-tól esténként új műsorstruktúra lesz az RTL Klubon – írja a SorozatWiki. Június 17-én, ma este befejeződik A Konyhafőnök, egy nappal később, holnap pedig véget ér A mi kis falunk 6. évada. Jövő héttől azonban érkezik a Mestercukrász 2. évada, valamint egy héttel később a Magnum folytatása is. Változik az RTL Híradó késő esti adásának időpontja is.

A Fókusz továbbra is 18:55-kor lesz látható a csatornán és a hossza sem változik. Hétköznaponként 20 órakor Liptai Claudia vezetésével indul és a reklámszünetekkel együtt 2,5 órán át tart majd a Mestercukrász 2. évada – a gasztroreality folytatásáról itt érhető el a Media1 korábbi híre. A főműsoridő végén az RTL Híradó késő esti adása 10 perccel előbb, 22:35 helyett 22:25-kor indul majd a nyári struktúra első hetében. Az első hét után újabb változás lesz.

Június 27-én mutatják be a Magnum 4. évadát. Az amerikai tévésorozat a Mestercukrász után, 22:35-kor lesz majd látható. Azon a héten az RTL Híradó késő esti adása egy órával későbbre, 23:35-kor kerül át.

A hétvégékből a szombatot is érinti a változás, amikor is a Fókusz Plusz továbbra is a megszokott időben várja a nézőket, de június 18-án véget ér A mi kis falunk 6. évada. A széria befejezése után filmeket ad majd a csatorna szombat esténként.

Vasárnap nincs változás, mivel ahogy már azt mi is megírtuk, a Volodimir Zelenszkij ukrán elnök főszereplésével futó vígjátéksorozat, A nép szolgája új évadának 2. évada lesz látható dupla részekkel 19 órai kezdéssel, hasonlóan az eddig vetített az 1. évadhoz.

További hírek találhatók a Media1-en. Megtalál minket Facebookon és ott vagyunk Twitteren is. Kérheti tartalmainkat Telegram hírcsatornánkon is.

Borító: Az RTL Klub egyik vezérlője. Fotó: Szalay Dániel / Media1.hu
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások