fbpx
A nép szolgája

Eldőlt, folytatja-e az RTL Klub A nép szolgája című sorozatot

Az ukrán elnök szereplésével készült tévészéria első évada kedvezőtlen nézettségi adatokat produkált a csatorna számára.

Szünet nélkül képernyőre tűzi A nép szolgája című ukrán vígjátéksorozat új, 2. etapját az RTL Klubszámolt be a SorozatWiki. Az információ az RTL sajtószobájában lévő műsorújságban is megtalálható.

A jelenleg háború sújtotta Ukrajna elnöke, Volodimir Zelenszkij főszereplésével készült szériát március 20-án kezdte vetíteni a tévétársaság, és az első évad június 12-én, most várnap ért véget. Az összesen három évadot és 51 részt megélt sorozat második évada azonban rögtön az 1. évad után, június 19-én, vasárnap érkezik az RTL Klub képernyőjére, változatlanul 19:30-as kezdéssel.

A nép szolgája
A nép szolgája

A sorozatokkal foglalkozó weblap a sorozat nézettségi adatait kifejezetten rossznak nevezte. A Media1 megnézte az elmúlt (23.) hét nézettségi adatait, melyekből megtudtuk: az évadzáró epizód sem a 18-49-es, kereskedelmileg kiemelt korcsoportban, sem a teljes lakosságban (4+) nem került be a hét 50 legnézettebb műsora közé.

Vasárnap a dupla részekkel jelentkező széria első felvonása 61 ezer, a második felvonása 51 ezer nézővel (AMR) futott. Ez 8, illetve 6,2 százalékos lineáris közönségarányra volt elegendő.

A széria képernyőre tűzése egyébként ezzel együtt is jelentősnek mondható, mivel ahogy azt a Media1 megírta, alig néhány héttel az orosz-ukrán háború után készült el a magyar nyelvű szinkron, vagyis rendkívül gyorsan reagált a szomszédunkban kialakult háborús helyzetre a csatorna.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások