fbpx
Mestercukrász Liptai Claudiával az RTL Klubon

Új évaddal jelentkezik az RTL Klubon a Mestercukrász

A gasztroreality műsorvezetője ezúttal is Liptai Claudia lesz.

Az RTL Klub szerdai bejelentése szerint június 20-tól új évaddal jelentkezik minden hétköznap este a Mestercukrász című műsora. A Solaz Media gyártotta gasztroreality új évadában 24 játékos próbálja megolvasztani a szigorú zsűri szívét, de a fináléban ismét csak ketten küzdhetnek meg az 5 millió forintos fődíjért és a Mestercukrász címért.

A versenyzőket minden nap különböző szakmai kihívások várják, legyen szó égetett tésztáról, bonbon- vagy éppen fagyikészítésről, de feladat lesz egy közkedvelt koktél újragondolása is sütemény formájában. Az idő most is a játékosok ellen fog dolgozni: a közös sütések alkalmával a séfek továbbra is nagy tempót diktálnak majd. Újdonságként csapatversenyek is nehezítik a játékot – áll az RTL a Media1-nek is megküldött közleményében.

A Mestercukrász versenyzőinek munkáját ezúttal is az előző évadban már megismert, háromtagú zsűri bírálja el. A műsorvezető, aki ezúttal is Liptai Claudia lesz, cukrász végzettsége révén szakmai szemmel is értékeli majd az alkotásokat. Juhos József mestercukrász ezúttal sem fogja cukormázba burkolni a kritikát, és a versenyzőknek Enzsöl Balázs cukrászséfet sem lesz egyszerű tortalapra kenniük – írja az RTL Magyarország, mely egy előzetest is küldött a műsorról.

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket a Telegramon is, és ott vagyunk Facebookon is.

Borító: Mestercukrász Liptai Claudiával az RTL Klubon. Fotó: RTL / sajtószoba
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások