fbpx
A hegyi doktor újra rendel.

Új évaddal érkezik A hegyi doktor újra rendel – előzetes is érkezett

Az új, 15. évad epizódjai a német ZDF televízión rekord nézettséget értek el.

A németországi premier után néhány hónappal a TV2 képernyőjére is megérkezik A hegyi doktor újra rendel legújabb évada – közölte lapunkkal egy mai, pénteki közleményében a TV2 Média Csoport.

Mint írták, az első rész június 13-án 19:50-től lesz látható, majd hétköznap esténként érkeznek a 15. évad epizódjai.

„Az új évadban Franziska a fia születése előtt New York-ba költözne. A repüléshez szükséges igazolást Dr. Gruber állítja ki neki, ám az utazás során a nő rosszul lesz és intenzív osztályon ápolják, ami miatt a doktor praxisa is veszélybe kerül. A kismama anyja, Thea feljelentéssel, az orvosi kamara pedig súlyos következményekkel fenyegeti Martint. Minderről Franziska mit sem tud, kómában fekszik egy amerikai kórházban, ahol kisbabáját is öntudatlan állapotában segítik világra. A nagymama azon dolgozik, hogy Martint megfossza az apai jogaitól, így a doktor csak akkor tudja hazahozatni a csecsemőt Gruberhofba, amikor Franziska felébred a kómából. A kis faluban Anne viseli gondját Martin fiának, Johannak. A doktornak mindezzel a magánéleti válsággal úgy kell megküzdenie, hogy közben teljesen lefoglalja a munkája, ahol nap mint nap komoly kihívásokkal találja magát szemben”

– írta a tévétársaság az új részekről. Egy egy előzetest is közreadtak:

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: A hegyi doktor újra rendel. Fotó: TV2 sajtószoba
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások