fbpx
Scherer Péter, az Apatigris című sorozat főszereplője.

Megkezdte az RTL Klub gyártópartnere az Apatigris 3. évadának forgatását

Még az idei évben képernyőre kerül a díjazott széria folytatása.

Már forgatják az RTL Klubon futó, Apatigris című sorozat 3. évadát – erről a produkció Facebook-oldalán számoltak be egy hétfői bejegyzésben, amire a Media1 egyik olvasója hívta fel a figyelmünket kedden.

A széria második etapját tavaly február 28-án kezdte vetíteni a csatorna, de az RTL Most+ felületen már egy héttel korábban megtekinthették a nézők az első részt.

A 3. évadot hivatalosan tavaly decemberben rendelte meg az RTL Magyarország a Paprika Studios nevű gyártócégtől, de a Media1 már szeptemberben, a Televíziós Újságírók Díja Gálán interjúzott a széria főszereplőjével, Scherer Péterrel, miután a 2020-as év legjobb férfi sorozatszínészének választották – és a színész már ekkor beszélt arról, hogy nagyjából mire számít a 3. évadban, vagyis már ekkor sejteni lehetett, hogy hamarosan új évadot gyártanak belőle.

Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor kerül képernyőre a széria legújabb felvonása, de Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgatója és vezérigazgató-helyettese decemberben azt mondta, még 2022-ben bemutatják azt.

Mint arról a Media1 beszámolt, az Apatigris a 2021-es év legjobb heti sorozata lett a Televíziós Újságírók Díja Gálán.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Scherer Péter, az Apatigris című sorozat főszereplője. Fotó: Apatigris / Facebook
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások