fbpx
Az RTL Klub Apatigris című sorozata

Ónodi Eszter csatlakozik az Apatigrishez – új részleteket jelentett be az RTL Klub a sorozat új évada kapcsán

Az RTL Magyarország tájékoztatása szerint az Apatigris 2. évada a tévés premier előtt egy héttel, így az első rész már február 21-től látható lesz az RTL Most+ internetes szolgáltatásban. A színészek köre Ónodi Eszterrel bővül. Itt az első előzetes is.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Az Apatigris 2. évada február 28-án 18:50-től lesz látható az RTL Klub képernyőjén – derül ki a csatorna közleményéből. Az RTL Most+ internetes szolgáltatás felhasználói már a televíziós premier előtt egy héttel, február 21-től megtekinthetik a saját gyártású sorozat első részét online, és ezt követően, a folytatásban is mindig egy héttel hamarabb érkeznek majd a soron következő részek az RTL Most+ felületére.

A második évadban új szereplőként csatlakozó Ónodi Eszter Jászai Mari-díjas színésznő Péter (Scherer Péter) kolléganőjét, Glóriát alakítja a szériában, akinek a sok csalódás után még mindig társat kereső újdonsült nagypapa csapja a szelet. Nagypapa, merthogy Laurának (Schmidt Sára) és Gábornak (Medveczky Balázs) időközben kislánya született.

Ónodi Eszter az Apatigris stábjában
Ónodi Eszter az Apatigris stábjában

A két fiatal a családosok gondjaival küzd és bármilyen hétköznapiak is ezek a problémák, mégis azzal fenyegetnek, hogy maguk alá temetik a szépen induló házasságot. És hogy ez ne legyen elég, Katalin (Für Anikó), Péter külföldön élő exfelesége is bejelenti: hazaköltözik Budapestre, hogy az unokája közelében lehessen.

A legkisebb lány, Szandi (Michl Juli) szakított kamasz szerelmével és most új – lehetőleg tehetős – párt keres magának. Terveit azonban keresztülhúzza a középkorú ügyvéd, Artúr, aki egy hosszú utazást követően, testileg-lelkileg új emberként tér vissza a szomszédba.

A legidősebb Labanc-lány, Vivi (Rujder Vivien) pedig arra vár, hogy párja, Kornél (Simon Kornél) végre megkérje a kezét. Úgy tűnik, hiába. Legszebb éveit pazarolja egy férfira, aki képtelen elköteleződni – olvasható az Apatigris új évadának ajánlójában.

Az RTL Klub Apatigris című sorozatának új évadában folytatódik Péter és a lányok története
Az RTL Klub Apatigris című sorozatának új évadában folytatódik Péter és a lányok története

Az Apatigris magyar írók tollából született alkotás, az RTL Klub és a sorozat gyártásáért is felelős Paprika Studios közös fejlesztése.

Íme az új évad első két előzetese.

További hírek találhatók a Media1.hu-n! Követhet bennünket Facebookon, vagy RSS segítségével és feliratkozhat napi hírlevelünkre is!

Szóljon hozzá!