fbpx
Scherer Péter, Barta Ágnes, Bereczki Zoltán, Kovács Dániel Richárd

Apatigris 3, Mellékhatás 2 – Scherer Péter és Kovács Dániel Richárd új részleteket árult el a készülő évadokról a Televíziós Újságírók Díja Gálán (Videóriport)

A tavalyi év legjobb férfi sorozatszínészének megválasztott Scherer Péter, az RTL-es Apatigris főszereplője elárult néhány dolgot a Media1 kamerája előtt a sorozat következő, 3. évadával kapcsolatban, Kovács Dániel Richárd rendező-producer pedig az egyszerre több kategóriában is díjat bezsebelő, ugyancsak RTL-es Mellékhatás következő évadáról árult el néhány információt. A Media1 rajtuk kívül Bereczki Zoltánnal, a TV2-s Sztárban Sztár egyik ítészével, a legjobb zsűritag kategória győztesével és Barta Ágnessel, a Mellékhatás szereplőjével is beszélgetett, aki a legjobb női mellékszereplő díjjal térhetett haza a gáláról.

László Lilla videóriportja a Televíziós Újságírók Díja szerdai gálaműsoráról.

A gálaműsorhoz kapcsolódóan itt érhető el írásos tudósításunk arról, kik nyerték meg az egyes kategóriákat, itt pedig egy hatalmas fotógaléria látható.

A Mellékhatásról itt, az Apatigrisről itt, a Sztárban sztárról pedig itt találhatók a Media1 korábbi írásai.

Még több tartalmat érhet el a Media1-en. Érdemes feliratkozni a hírlevélre, az RSS feedünkre, és ott vagyunk Twitteren, valamint Facebookon is. A Media1 YouTube csatornáját itt találja.

Borító: Scherer Péter, Barta Ágnes, Bereczki Zoltán, Kovács Dániel Richárd a Televíziós Újságírók Díja Gálán 2021.09.08-án a Budapest Music Centerben

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások