fbpx
Pokrivtsák Mónika és Vujity Tvrtko

Nagyot megy Vujity Tvrtko interjúja Pokrivtsák Mónikával, az RTL Klub legelső műsorvezetőjével

Még csak fél napja érhető el, máris több mint 132 ezren nézték meg azt a Facebook Live-on, élőben sugárzott videós interjút, amelyet Vujity Tvrtko készített az Egyesült Államokban, Floridában A Meri vagy nem meri és több más egykori RTL-es műsor műsorvezetőjével, Pokrivtsák Mónikával, aki manapság már az USA-ban él, és a neve sem az, ahogyan annak idején megismerhettük, miután 1997-ben októberében ő köszönt be elsőként az akkor induló RTL Klubon.

A beszélgetésben a most 48 éves egykori műsorvezető elmesélte, hogy 1997-ben, az RTL Klub első élő adásában mennyire izgult, amikor nem sokkal adás előtt közölték vele, hogy az eredeti terveket megváltoztatva ő lesz a legelső megszólalója a csatornának. Pokrivtsák Mónika elmesélte a manapság Magyarországtól szintén távol, Hawaii-on élő, de most Floridában tartózkodó Tvrtkónak, hogy jelenleg légiutas kísérőként dolgozik az Egyesült Államokban egy légitársaságnál.

Amerikai férje miatt költözött el a tengerentúlra, nagyon szeret ott élni, ám amikor például az interjú helyszínére, egy magyar kötődésű programra, a Hungarian Summit nevű rendezvényre érkezett (ahol a beszélgetést felvették), szó szerint libabőrös lett, amikor meglátta a magyar zászlót. Bár amerikai állampolgár is, ha egy sportmérkőzésen választania kellene, biztosan a magyaroknak drukkolna.

Pokrivtsák Mónika beszélt arról is, hogy nem zavarta, amikor annak idején a nevével tréfálkoztak néhányan, amiből még paródiák is születtek – az egyiket Gálvölgyi János készítette. A férje révén egyébként felvette a Monika Brogan nevet.

Az RTL Klub egykori sztárja azt is mondta, a média annyiban hiányzik neki, hogy a tévéképernyőn keresztül sokakkal kommunikálhatott, nyújthatott szórakozást, vagy okozhatott örömöt, ha például valaki nyert a műsoraiban, vagy csak egy-egy jó szóval fel tudta dobni az emberek hangulatát. Most is ennek szellemiségében dolgozik, egy repülőút során is sokat kommunikál az utasokkal, akiknek igyekszik segíteni, amiben csak tud. Ennek kapcsán el is mesélt néhány érdekes történetet a 33 perces beszélgetésben, amit eddig 132 ezren néztek meg, amivel az interjút készítő Tvrtko a kereskedelmi csatornákon látható egyes műsorok nézettségével is szépen felveszi a versenyt.

További hírek érhetők el a Media1-en.

Követhet minket Facebookon is. Kérheti híreinket Telegramon is.

Borító: Pokrivtsák Mónika és Vujity Tvrtko
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások