fbpx
Herceg Erika, az X-Faktor új mentora.

Megvan, ki váltja Csobot Adélt az X-Faktor mentori székében

Egy Kárpátalján született énekesnőre esett a produkció választása.

Herceg Erika lesz az X-Faktor idei, 11. évadának új mentora – derült ki egy vele készült, az rtl.hu portálra kikerült interjúból.

„A Kárpátalján született énekesnőt közel 800 ezren követik közösségi oldalán, egykori zenekarával végigkoncertezte Európát. Az orosz és az ukrán Playboyban is szerepelt már, és megnyert egy olyan tehetségkutatót, aminek Volodimir Zelenszkij volt a műsorvezetője”

– írták az új mentorról, aki Csobot Adélt váltja.

„Hatalmas öröm és megtiszteltetés, hogy a magyarországi X-Faktor egyik mentora lehetek. Úgy gondolom ez a karrierem egyik fontos állomása lesz és már alig várom, hogy elkezdődjenek a forgatások, hogy hallgassuk a versenyzőket és elinduljon a munka”

– fogalmazott Herceg Erika.

Az RTL Magyarország közleménye szerint Csobot Adél úgy döntött, a jövőben a karrierjében új utakat, lehetőségeket keres.

„Az RTL-el régóta dolgozom együtt és a csatorna számos műsorában vehettem már részt. Az X-Faktor egy szép állomás volt a karrieremben, de most új utakat, lehetőségeket keresek, ezért közösen hoztuk meg azt X-Faktor stábjával azt a döntést, hogy idén már nem ülök a mentorpultban. Bár egy klassz időszak lezárult az életemben, nagyon hálás vagyok, hiszen az X-Faktor egy életre szóló élmény számomra – egykori versenyzőként és mentorként is. További sok sikert kívánok minden készítőnek és szereplőnek!”

– mondta Csobot Adél.

„Évről évre szeretünk változtatásokat vinni az X-Faktor évadokba, hogy a nézőket meglepjük és izgalmakból ne legyen hiány. Idén az egyik nagy változás, hogy egy-egy mentorhoz nem egy adott kategória kerül, hanem bármelyik énekes vagy zenekar kerülhet bármelyik ítészhez. A mentorok maguk döntik el, hogy kivel szeretnének együtt dolgozni. A másik pedig, hogy a mentorpultba olyan szakembert kerestünk, aki amellett, hogy izgalmas személyiség a zenei karrierje országokon átívelő, ezért esett a választásunk Erikára, akivel már évek ót tartottuk a kapcsolatot és évente felmerült a neve, amikor mentorokat kerestünk”

– tette hozzá Verebély Marcell az X-Faktor senior kreatív producere.

A tehetségkutató műsorvezetőjét – aki ismét Miller Dávid lesz –  már korábban bejelentették. Egy mai sajtótájékoztatón azt is elmondták, hogy Gáspár Laci, ByeAlex, Puskás Peti továbbra is mentor marad.

Az X-Faktor idei évadában szabályváltozás is lesz  – a részletekről Verebély Marcell, az X-Faktor senior kreatív producere beszélt a Media1-nek néhány héttel korábban.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Herceg Erika, az X-Faktor új mentora. Fotó: YouTube / Herceg Erika
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások