fbpx
Csobot Adél, X-faktor

Bejelentette az RTL Klub az X-Faktor új mentorát

Gáspár Laci, ByeAlex, Puskás Peti mellé az X-Faktor 10. évadába új női mentor érkezik.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Csobot Adél veszi át Dallos Bogi mentori székét az X-Faktor című műsorban – közölte az RTL Klub csütörtökön.

Dallos Bogi a közlemény szerint úgy döntött, a jövőben zenei karrierjére és egyéb feladataira szeretne koncentrálni, ezért lemondott mentorszékéről.

Csobot Adél karrierje 2012-ben, az X-Faktor színpadán indult és a válogatók után az élő showban Malek Miklós mentoráltjaként bizonyíthatott, majd 3. helyezést ért el a tehetségkutató 3. évadában, onnan pedig szépen ívelt felfelé a karrierje. 2021-ben pedig mentokén segítheti majd a jelentkezőket.

„Hatalmas megtiszteltetés számomra és nagyon boldoggá tesz, hogy egy ilyen fontos feladatban is kipróbálhatom magam. Ugyanakkor tudom és hiszem, hogy komoly súlya van, milyen döntéseket hoz az ember – emiatt nem tagadom, hogy van bennem egy nagyon nagy izgalom is!” – mondta el Csobot Adél.

Verebély Marcell, a műsor kreatív producere úgy gondolja, a változtatások jót tesznek a műsornak:

„Évről évre szeretünk újítást vinni az X-Faktor évadokba, volt, hogy a műsorvezető változott, volt, hogy új zsűritag jött és a műsorban is folyamatosan vezettünk be változtatásokat. Mivel idén a 10. jubileumi évad jön ismét újítottunk, szükség volt új műsorvezetőre és mentorra. Olyan szakembert kerestünk, aki régóta kapcsolódik az X-Faktorhoz és a karrierje is innen indult, ezért esett a választásunk Adélra” – magyarázta Verebély Marcell.

X-Faktor nagyválogató második nap 2019. június 15-én, még az előző mentorokkal
X-Faktor nagyválogató második nap 2019. június 15-én, még az előző mentorokkal Fotó: RTL Klub Sajtószoba

Dallos Bogi, a 2019-es évad női mentora így búcsúzott az X-Faktortól:

„Nagyon izgalmas feladat volt, hogy az X-Faktor mentorcsapat részese lehettem és sokat tanultam belőle. A jövőben a lemezem munkálataira és az új vállalkozásunkra fókuszálok. Hasonló sikereket kívánok az új csapatnak” – mondta Dallos Bogi.

Az RTL közölte, hogy bár az X-Faktor castingjai már javában zajlanak, még mindig várják a jelentkezőket, akik egyénileg vagy csapatban, a mentorok előtt bizonyíthatják tehetségüket.

Nemrég derült ki az is, hogy új műsorvezetőt is kap a nagyszabású tévéshow.

A bejelentés a Fókusz című műsorban hangzott el.

Még több hír található a Media1-en

Borító: Csobot Adél

Szóljon hozzá!