fbpx
Az X-Faktor jubileumi , 10. évadának mentorai.

Bejelentette az RTL az X-Faktor idei műsorvezetőjét és egy fontos szabályváltozást

Újabb részletek derültek ki a nagyszabású show 11. évadával kapcsolatban.

Az X-Faktor idei, 11. évadában egy új szabályt léptet életbe az RTL Magyarország, melyről Verebély Marcell, a műsor kreatív producere beszélt a Blikknek.

Mint azt Verebély Marcell jelezte, az változatlan, hogy továbbra is jöhetnek fiúk, lányok, zenekarok és csapatok bármilyen korosztályból.

„A változás abban áll, hogy idén már nem az lesz a felállás, hogy egy mentorhoz egy adott kategória kerül, hanem bármelyik énekes vagy zenekar kerülhet bármelyik ítészhez. A mentorok maguk döntik el, hogy kivel szeretnének együtt dolgozni. Ez adott esetben könnyebbség lehet a versenyzőknek, a mentorok között pedig izgalmas, akár konfliktusos helyzetet okozhat”

– fogalmazott.

Verebély Marcell.
Verebély Marcell. Fotó: RTL Magyarország marketing és kommunikációs igazgatóság

A kreatív producer azt is elmondta, hogy ez az X-Faktor magyar verziójának saját fejlesztése, és ezt a licenc tulajdonosának is jóvá kellett hagynia, ám a változtatásra pár hét alatt engedélyt adtak.

Idén is Miller Dávid lesz a műsorvezető

Az rtl.hu portálon nem sokkal ezelőtt megjelent egy videó is, melyből kiderült, hogy az X-Faktor idei évadának is Miller Dávid lesz a műsorvezetője. A bejelentésben Miller megismételte a Verebély által korábban elmondott újításokat.

 

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozzon hozzánk a Facebookona Twitteren és a Telegramon, valamint iratkozzon fel a Media1 hírlevelére is!

Borító: Az X-Faktor 10. évada. Fotó: RTL Magyarország
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások