fbpx
Labda a kapuban.

Focis tévésorozatot gyártat A mi kis falunk alkotójával, Kapitány Ivánnal az RTL Magyarország

A premier időpontja és a széria címe egyelőre még nem ismert, de néhány főbb szereplő neve már nyilvános. Többen A mi kis falunk című sorozatban is szerepeltek már.

Tévésorozatot készít az RTL Magyarország, melynek középpontjában egy vidéki magyar nagyközség focicsapata áll – értesült a Kapitány Ivántól, a már forgó epizódok rendezőjétől a 24.hu. Az értesüléseket a tévétársaság is megerősítette.

A sorozat történetéről már néhány részlet is kiderült:

A mai magyar futballal semmilyen párhuzamot nem vonó, a társadalomkritikától távol maradva szórakoztató vígjátékban a játékosok röviddel a bajnokság vége előtt szembesülnek vele, hogy van esélyük megelőzni a tabellán előttük álló ellenfeleiket, így ha a következő meccseiken jól szerepelnek, akkor a felsőbb osztályba juthatnak. A helyzet persze nem könnyű, hiszen a nem túl acélos teljesítményt nyújtó edzőjüket baleset éri, így saját kezükbe kell venni az irányítást, és a rajongóik, illetve a településen élők segítségével kell elérniük a kitűzött célt.

– írta a szériáról a 24.hu.

Kapitány Iván rendező munka közben korábban
Kapitány Iván rendező munka közben korábban

Több ismert színész is feltűnik a sorozatban

A történetnek egyelőre még nincs címe, de néhány, a főbb szereplőket megformáló színész neve már nyilvánosságra került: látható lesz a szériában Hevér Gábor (A mi kis falunk), Lovas Rozi (korábban ő is A mi kis falunkban szerepelt), Sztarenki Dóra (Mellékhatás – az alakítását a legjobb színésznő díjjal jutalmazták a Televíziós Újságírók Díja Gálán) és Schmied Zoltán (A mi kis falunk) is.

A premier időpontja jelenleg nem ismert.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Kiemelt fotó: stock / Depositphotos
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások