fbpx
scream.hu

Új streamingszolgáltatás indult hazánkban SCREAM! néven

Főként a horrorfilmek és -sorozatok rajongóit célozza meg az újonnan elindított szolgáltatás.

Hűségidő nélkül rajtolt el a scream.hu, amely főként a horror zsáneréből kínál tartalmat a fogyasztók számára. A havi 990 forintos előfizetési díjjal elérhető szolgáltatást egy hétig még bárki ingyenesen kipróbálhatja.

„A SCREAM! az első hazai horror-thriller-sci fi streaming szolgáltatóként egyszerű, felhasználóbarát és megfizethető hozzáférést kínál tartalmakhoz a műfaj szerelmeseinek. Lelkes kis csapat, akik válogatott különlegességeket hoznak el a hazai közzösségnek”

– olvasható a szolgáltatás oldalán.

A szolgáltatásban elérhető filmeket magyar szinkronnal lehet megtekinteni, míg valamennyihez eredeti angol szöveg és magyar felirat is tartozik.

A kezelőfelületen további csoportokba osztva találhatóak meg a tartalmak, valamint a hamarosan érkező műsorokat is feltünteti az oldal.

A szolgáltatás egyelőre csak webböngészőn keresztül érhető el, azonban hivatalos appok is érkeznek majd a jövőben okoseszközökre, amelyek díjmentesen lesznek letölthetők.

Sorra indulnak idén a különböző streaming-szolgáltatások, ezekről itt írtunk.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások