fbpx
Drágám, add az életed!

Bejelentették a Drágám, add az életed premierdátumát, és a játékosokat – előzetes is érkezett

Több mint négy év után tér vissza a műsor a tévéképernyőre.

A Drágám, add az életed legújabb, negyedik évadának premierje május 9-én, 19:50-kor lesz a TV2 műsorán – jelentette be egy keddi, a Media1-hez is eljuttatott közleményében a TV2 Média Csoport.

Még a tavaly novemberi Big Picture konferencián árulta el Fischer Gábor, a TV2 Média Csoport programigazgatója, hogy új évad készül a régen látott formátumból. Márciusban Ea programigazgató elmondta azt is, hogy Till Attila és Köllő Babett lesznek az új etap műsorvezetői, valamint hogy az egész formátumot megújították, így teljesen más lesz a produkció.

A mostani közleményben bejelentették azt is, hogy kik lesznek azok a sztárpárok, akik versenybe szállnak a fődíjért: Bódi Csabi és Bódi Gina, Gáspár Győző és Gáspár Bea, Kerényi Miklós Máté és Kardffy Aisha, Visváder Tamás és Palácsik Lilla, Kökény Attila és Kökény Aranka, Heatlie Dávid és felesége, Dóri, Voksán Virág és Valentényi Laci, Hódi Pamela és Tóth Bence, Jolly és Szuperák Barbara, Kandász Andi és Borszéki Ferenc, Henry Kettner és Kiss Rebeka, Varga Viktor és Zsembera Liliána, Kótai Misi és Kótai Kriszta, Solti Ádám és Solti Berni, Cooky és Szécsi Debóra, valamint Kiss Péter Balázs és Kulcsár Viki.

„Izgalmas ez a játék, hiszen már a hét elején kirajzolódott, hogy melyik kapcsolatnak milyen a dinamikája, hol, ki hordja a nadrágot, adott esetben milyen lappangó feszültség van a két ember között. Igazi házibuli hangulat uralkodott a stúdióban, volt, aki poénra vette a küzdelmet, míg mások vérre menő csatákat vívtak”

– mondta Köllő Babett, aki ebben a produkcióban mutatkozik be műsorvezetőként.

Köllő Babett és Till Attila.
Köllő Babett és Till Attila. Fotó: TV2 sajtószoba

„A megújult évad még több szórakoztató pillanatot tartogat, hiszen ezúttal a nőket többet láthatjuk majd akció közben, míg a férfiak is irányító szerephez jutnak a licitek során. Nagyon jó dinamikát ad a műsornak, hogy felváltva bizonyíthatnak a párosok tagjai, mind az ügyességi, mind a logikai feladatokban. Sok meglepetésre számíthatnak a nézők, hiszen a csajok sokszor bátrabban vágtak bele a kihívásokba. Babett már nem volt idegen számomra, hiszen más műsorokból régóta ismerjük egymást, ráadásul a gyerekeink is egy iskolába járnak, nagyon jól megtaláltuk a közös hangot a forgatások során is. Szeretem, ha valaki humoros és önazonos, akárcsak ő”

– fogalmazott Till Attila.

A Drágám, add az életed új évadának előzetese már megtekinthető:

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Kiemelt fotó: TV2 sajtószoba
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások