fbpx
CNN+

Leállítják az egy hónapja indult CNN+ streamingszolgáltatást

A tiszavirág-életű szolgáltatás felépítésén csaknem 500 munkatárs dolgozott, és 100 millió dollárba került.

A CNN+ szolgáltatás megszűnéséről Chris Licht, a CNN leendő vezérigazgatója tájékoztatta a cég dolgozóit egy tegnap, csütörtökön szétküldött memóban – számolt be a The Guardian.

A CNN+ még akkor indult, amikor a hírcsatorna az AT&T cégcsoporthoz tartozott. Az AT&T és a Discovery azonban, ahogy arról a Media1 beszámolt, még április elején lezárta a WarnerMedia-tranzakciót, így a Discovery és a WarnerMedia egyesüléséből létrejött a Warner Bros. Discovery (WBD).

CNN logó a vállalat atlantai központja előtt.
CNN logó a vállalat atlantai központja előtt. Fotó: stock / Depositphotos.com

Licht a memóban hangsúlyozta: a fogyasztók „egyszerűségre és mindent magába foglaló szolgáltatásra” vágynak, szemben a „különálló ajánlatokkal”. A Discovery már korábban azt javasolta, hogy a cég különböző streaming szolgáltatásait (például az HBO Maxot és a Discovery+ platformot) egyetlen alkalmazásban egyesítsék.

A CNN+ szolgáltatás fejlesztésére 100 millió dollárt költöttek, és mintegy 500 alkalmazott dolgozott rajta.

Andrew Morse, a CNN+ vezetője távozik a cégtől, míg a streaming platform alkalmazottjainak más munkát ajánlanak a WBD-n belül.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások