fbpx
Miller Dávid, az X-Faktor 10. évadának műsorvezetője

Kiderült, miért nem Miller Dávid játssza A Séf meg a többiek egyik főszerepét, ahogyan korábban beharangozták

A színész, énekes és műsorvezető először igent mondott az RTL Klub új sorozatának felkérésére, később azonban visszalépett, kiderült az is, hogy miért.

Ahogy arról a Media1 is beszámolt, tavaly novemberben A Séf meg a többiek című RTL-es sorozat beharangozásakor, a Big Picture konferencián Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgató vezérigazgató-helyettese arról beszélt, hogy A Séf meg a többiek főszereplői Miller Dávid és Schneider Zoltán lesznek.

Végül azonban nem így alakult, hiszen az egy hónapja debütált szériában Miller Dávid nem látható, helyette Schneider Zoltán mellett Jéger Zsombor játssza a főszerepet. A SorozatWiki rákérdezett az RTL Magyarország Marketing és a Kommunikációs Igazgatóságánál a változásra, ahol ezután elmondták, hogy az áll emögött, hogy Miller Dávid először ugyan valóban igent mondott A Séf meg a többiekben egy szerepre, de végül visszalépett, ugyanis pihenni szeretett volna, mert nagyon elfáradt a tavalyi év során, annyi minden felkérésnek tett eleget.

Miller Dávid színész-műsorvezető, a Reggeli műsorvezetőjeként
Miller Dávid színész-műsorvezető, a Reggeli műsorvezetőjeként. Fotó: RTL Klub

Azt írta az RTL az oldalnak:

„2021 egészen biztosan Miller Dávid éve volt az RTL Magyarországnál: a Reggeli műsorvezetőjeként rendszeresen köszöntötte a nézőket, szerepet vállalt a Hotel Margaret című sorozatban és a jubileumi, 10. X-Faktor házigazdájaként októbertől december közepéig egy többórás, élő showműsorban bizonyította rátermettségét. A tévés munkái mellett rengeteget szinkronizált, külföldi tv-filmeket és sorozatokat forgatott, az Álarcos Énekes megnyerése után pedig elindult szólóénekesi karrierje, dalokkal jelentkezett, amiket az X-Faktorban lehetősége is nyílt bemutatni, és hónapokig készült zenekarával az élőzenés koncertekre. Érthető módon elfáradt és pihenni szeretett volna, így jelezte a sorozat alkotóinak, hogy mégsem tudja vállalni a szerepet. A március 19-én indult szitkom főszerepét – Milán karakterét – az Örkény István Színház kiváló színművésze, Jéger Zsombor formálja meg.”

További hírek érhetők el a Media1-en.

Ott vagyunk Facebookon is. Kérheti híreinket Telegramra is.

Borító: Miller Dávid, az X-Faktor 10. évadának műsorvezetője Fotó: RTL sajtószoba
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások