fbpx
Momentum Mozgalom

Kibertámadás érte a Momentum honlapját is

Tegnap a Fidesz honlapját érte hasonló támadás.

Csütörtök délelőtt túlterheléses támadás érte a Momentum Mozgalom weboldalát, ezért a honlap átmenetileg elérhetetlenné vált – közölte a párt lapunkkal nem sokkal ezelőtt. Mint írták,

„a beállított védekezőrendszernek köszönhetően anyagi kár nem következett be, ugyanakkor komoly problémát jelent, hogy a választási kampány hajrájában az egyik legnagyobb ellenzéki párt nem tudja tájékoztatni a választóit weboldalán keresztül”.

Mint arról a Media1 beszámolt, tegnap, szerdán a koresti órákban a Fidesz weboldalát is hasonló kibertámadás érte, és a párt a közleményében azonnal a baloldalt gyanúsította meg bűncselekmény elkövetésével, de ezt ténylegesen alátámasztó információt nem közöltek. A honlap éjfél előtt nem sokkal állt helyre.

A napokban támadás érte a Mediaworks / KESMA különböző oldalait, és kiderült az is, hogy orosz hackerek évek óta ki-be járkálnak a magyar Külügyminisztérium adatait is tartalmazó rendszerekbe.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások