fbpx
Nagy Ervin kiugrik az ablakon A Tanár című RTL-es sorozatban

Hogyan robbant fel a Kőrösi Csoma Sándor Szakgimnázium? Búcsúzóul megmutatták A Tanár forgatási kulisszatitkait

Az utolsó évad utolsó részéhez ért szombat este az RTL Klub népszerű tévésorozata, A Tanár. A Fókusz ebből az alkalomból látványos riportot mutatott be, amelyből kiderülnek a forgatás eddig rejtve maradt kulisszatitkai, így például az, hogy hogyan forgatták le a robbanást, ami a sorozatbeli Kőrösi Csoma Sándor Szakgimnáziumban történt, vagy hogy hogyan lógatták fejjel lefelé az ablakon kiugró Nagy Ervint, a főszereplőt egy kötélen.

Szombaton tűzte képernyőre az RTL Klub A Tanár című sorozat 4. évadának 10. részét.  Mivel a népszerű szériából – melyről itt érhetők el a Media1 korábbi írásai – nem készül további évad, a képzeletbeli gimnázium és tanárainak életével foglalkozó sorozatnak egyúttal ez volt az utolsó, befejező része.

A sorozat Nagy Ervin főszereplésével olyan fontos közéleti, társadalmi kérdések feszegetésével foglalkozott mint az örökbefogadás, az identitáskeresés, az alkoholizmus, a játékfüggőség, a kapcsolati erőszak, bűn és bűnhődés, megbocsájtás, abortusz, anorexia és a fogyatékkal élők elfogadása.

Az RTL Klub A Tanár című sorozatának egyik korábbi évada, Nagy Ervin főszereplésével
Az RTL Klub A Tanár című sorozatának egyik korábbi évada, Nagy Ervin főszereplésével

A dramedy műfajú szériát négy és fél évvel ezelőtt kezdték el forgatni és az elmúlt években több szakmai díjat is bezsebelt a Televíziós Újságírók Díja Gálákon, sőt mint azt a Media1 megírta, a tévésorozat most is esélyesek között szerepel a Televíziós Újságírók Díja idei díjára – hogy kap-e ismét díjat,  az majd március 23-án, a Budapest Music Centerben megrendezendő nagyszabású tévés gálán derül ki.

Íme a Fókusz riportja A Tanár kulisszatitkaival, amiből kiderül, hogyan forgatták le azt a jelenetet, amikor robbanás rázta meg a sorozatbeli gimnáziumot, de megmutatták azt a jelenetet is, amelynek leforgatásakor Nagy Ervinnek ki kellett ugrania egy ablakon.

A szériából egyébként külföldi, kelet-európai változatok is készülnek, amit magyarok készítenek – erről itt írtunk. A Media1 korábban interjút készített Erdős Ákossal, a gyártócég, a Paprika  Studios vezérigazgatójával, ami itt érhető el.

További hírek érhetők el a Media1.hu oldalon. Ha nem akar lemaradni a legfrissebb hírekről, iratkozzon fel a Telegram-csatornánkra, valamint kérje napi hírlevelünket és csatlakozzon hozzánk Facebookon is!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások