fbpx
Kende-Hofherr Krisztina, a TMC Group tulajdonosa és Szalay Dániel, a Media1 főszerkesztője

Vendégünk volt Kende-Hofherr Krisztina, a TMC Group tulajdonosa, műsorvezető (Media1, 2022.03.14)

Ahogy megváltozik a televíziózás és az emberek médiahasználata, úgy változik a hírességek menedzsmentje iránti igény is. Többek között ezekről a változásokról is szó esett a vendégünkkel készített podcast interjúban, valamint vendégünk néhány kulisszatitkot is elárult.

A Media1 e heti podcast- és rádióműsorának vendége volt Kende-Hofherr Krisztina (KHK), a TMC Group tulajdonosa, a Forbes legmeghatározóbb női médiavezetők toplistájának idei 7. helyezettje, aki több éve előkelő helyen szerepel a toplistán.

Vendégünk egy ideje ismert úgy is mint a Sláger FM műsorvezetője, de leginkább azért, mert cége számos hazai tévés híresség menedzsmentjéért felel, beleértve a hírnév-menedzsment mellett több más területet is.

A beszélgetés az alábbi lejátszó segítségével indítható.

Csatlakozzon a Media1-hez a Facebookon, valamint iratkozzon fel napi hírlevelünkre és most indult Telegram-csatornánkra, hogy ne maradjon le a híreinkről akkor sem, ha az algoritmus épp nem mutatná a tartalmainkat! A Media1 podcast adásai elérhetők a Spotify-on, továbbá a Vipcast felületén is, valamint 11 különféle rádió is sugározza azokat.

További hírek találhatók a Media1-en! kérheti híreinket Telegram-csatornánkról is, hogy azonnal értesüljön a legújabb tartalmakról! Csatlakozzon hozzánk Facebookon is!

Borító: Kende-Hofherr Krisztina, a TMC Group tulajdonosa és Szalay Dániel, a Media1 főszerkesztője a podcast felvételén. (A fotót KHK készítette, selfie)

 

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások