fbpx
Molnár Piroska, a Keresztanyu című RTL-es sorozat főszereplője az orosz-ukrán háborúra reagáló videóban.

Módosított az RTL a Keresztanyu című sorozaton az orosz-ukrán háború miatt

Jobbnak látták kivenni az orosz és az ukrán népeken viccelődő jeleneteket.

Mint arról a Media1 is beszámolt Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgató vezérigazgató-helyettesének szavai alapján hétfőn, újabb évadot rendelt a Keresztanyu című tévésorozatból az RTL Magyarország, így már biztosan lesz 4. évad az ukrán-magyar határon játszódó, csempészekről szóló sorozatból. A Népszava ezzel kapcsolatban több kérdést is küldött az RTL-nek, hogy továbbra is folytatják-e a szériát. Ezt válaszolták a napilapnak:

„A Keresztanyu egy kitalált történet, ami békeidőben játszódik, ezért nincsen semmiféle párhuzam és összefüggés a háborús eseményekkel. (…) Az RTL Klub műsorán pedig továbbra is láthatóak lesznek hétköznap esténként a harmadik évad epizódjai”

– érkezett a válasz a tévétársaságtól. A Népszava azon felvetésére, hogy érzékeltek-e változást a nézettségben, úgy felelt az RTL, hogy a háború kitörése óta stabil a sorozat nézettsége.

Arra a kérdésre, hogy a széria forgatókönyve változik-e a háború miatt, azt a választ adták, hogy több olyan, viccesnek szánt megjegyzést is eltávolított a stáb, melyek az orosz és ukrán népről szóltak. Ezeket a 3. évad részeiből kivágták, és a 4. etapban is kerülni fogják a velük kapcsolatos humort.

Az RTL Magyarország arra, hogy érkeztek-e hozzájuk ezzel kapcsolatos nézői felvetések, úgy felelt,

„A Keresztanyu az ukrán-magyar határon játszódó fiktív történet, ami békeidőben játszódik, ám a földrajzi párhuzam miatt az alkotók úgy gondolták, fontos kifejezni együttérzésüket a nagyon nehéz időszakot átélő emberekkel. A nézők megnyugtatásának érdekében ezért három napon át az epizódok előtt ment le az a videó, melyben Molnár Piroska, a sorozat címszereplője megható szavakkal szólt a nézőkhöz és a háború sújtotta országban maradt, valamint menekülni kényszerült emberekhez”.

A főszereplő, Molnár Piroska (Róza mama) videóüzenetét itt mutattuk meg.

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozzon hozzánk a Facebookona Twitteren és a Telegramon, valamint iratkozzon fel a hírlevelünkre is!

Borító: Molnár Piroska, a Keresztanyu című RTL-es sorozat főszereplője az orosz-ukrán háborúra reagáló videóban. Fotó: rtl.hu
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások