fbpx
hvg.hu.

A HVG ingyenes felületeket ad az ukrajnai háború miatt krízisben segítő civileknek

A HVG fontosnak tartja, hogy ne csak tudósítson az orosz-ukrán háborúról, hanem segítse is az azt elszenvedőket, ezért a kiadó több millió forint értékű hirdetési felületet biztosít a humanitárius krízisben segítő civileknek.

A HVG honlapján megtalálható hétfői bejelentés szerint a pályázatok beérkezését március 10-ig várják, és azok elbírálásában a HVG munkatársait egy szakmai bizottság is segíti. Hozzátették: a felajánlásra kerülő felületekről, méretekről és az anyagleadási határidőről a kiválasztás után küldenek majd tájékoztatót.

Arra is felhívták a figyelmet, hogy egy pályázó csak egy jelentkezést nyújthat be, és a felhívás támogatottjait legkésőbb a beküldési határidő után két nappal e-mailben értesíteni fogják. A támogatottak listáját nyilvánossá teszik majd.

Meghatározták azt is, hogy azon pályázó jogosult a támogatás igénybevételére, amely

  • magyarországi bejegyzésű és tevékenységét is itt végzi;
  • a köz érdekében tevékenykedő, segítő vagy gyógyító tevékenységet lát el;
  • a működési formáját tekintve non-profit szervezet.

A jelentkezési lapot – mely ide kattintva érhető el – a [email protected] címre várják.

Mint arról a Media1 beszámolt, ma, hétfőn az RTL Magyarország is hasonló bejelentést tett; ők ingyenes társadalmi célú reklámfelülettel segítik az Ukrajnából menekülőket.

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint iratkozzon fel a hírlevelünkre is!

Kiemelt fotó: Kasza János / Media1
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások