fbpx
Alberti Petra, a Marquard Media Magyarország tartalomigazgatója és a JOY és az InStyle magazinok főszerkesztője.

Tartalomigazgatót nevezett ki a Marquard Media Magyarország

Februártól Alberti Petra alakítja a kiadóvállalat portfoliójához tartozó minden márka tartalomstratégiáját.

Az újonnan létrehozott tartalomigazgatói pozíció a JOY, az InStyle, a Runner’s World, valamint az ÉVA magazinok mellett lefedi a Marquard Content Studiójának a kiadványait is, így az Otthonok és Megoldások magazint és a Fradi magazinját is – derül ki a Marquard Media Magyarország csütörtöki, a Media1-hez eljuttatott közleményéből.

„A tartalomgyártás számomra mindig is az új lehetőségek felfedezéséről, új platformok meghódításáról és innovatív formátumok bevezetéséről szólt. Az olvasóink és az ügyfeleink számára is emlékezetes és szórakoztató, prémium megoldásokat készítünk minden nap. Örömömre szolgál, hogy ezeket a portfólió minden márkája esetén és a márkamagazinok között is kamatoztathatom, illetve a tudásmegosztást, tartalomfejlesztési stratégiákat együtt segíthetek megvalósítani, mindezt remek és kreatív szakemberekkel”

– fogalmazott Alberti Petra, aki tizenkét éve csatlakozott a svájci médiacég, a Marquard csapatához, az utóbbi években a JOY és az InStyle főszerkesztőjeként tevékenykedett, korábban pedig a kiadó digitális főszerkesztője és tartalomfejlesztési vezetője volt.

Marquard Group Hungary.

A közlemény leszögezi: az új tartalomigazgató továbbra is a JOY és az InStyle magazinok főszerkesztője marad. A lapkészítés menetrendje nem változik, a bővülő szerkesztőségek irányítása a főszerkesztők hatásköréhez tartozik. A tartalomigazgató átlátja a portfolió teljes content oldalát, felügyeli a standardok betartását, valamint erősíti a médiatermékek szinergiáinak összehangolását, hogy a partnerek teljeskörű szolgáltatásokat élvezzenek, és a Marquard brandjei is maximálisan erősítsék egymás potenciálját.

Február elején, mint arról a Media1 is beszámolt, több változás is történt a kiadónál, megújult a menedzsment- és vállalatvezetési struktúra, valamint távozott a cég éléről Óhidi Zsuzsanna ügyvezető is, aki egy non-executive boardban kapott új szerepet.

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint iratkozzon fel a hírlevelünkre is!

Borító: Alberti Petra, a Marquard Media Magyarország tartalomigazgatója és a JOY és az InStyle magazinok főszerkesztője. Fotó: Astoria Agency
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások