fbpx
A séf meg a többiek.

Folytatódik A mi kis falunk és indul A Séf meg a többiek az RTL Klubon

Előzetes is érkezett.

Új szitkomot mutat be az RTL Klub március 19-én 20 órától A Séf meg a többiek címmel, melynek főszereplői Schneider Zoltán, Jéger Zsombor és Dobos Evelin lesznek – jelentette be keddi, a Media1-hez is eljuttatott közleményében az RTL Magyarország.

Az új szériáról a következőket írták:

„Az RTL Klub vadonatúj szitkomjának (melyet a Scripted Productions gyárt) világában a Monet nevű étterem az egyik legjobb fine dining hely Budapesten. De Győző, az alkoholista és sportfogadás-függő Séf (Schneider Zoltán) szerint biztos, hogy messze földön ez a legjobb étterem. A konyhában csupa különleges szerzet dolgozik a keze alá: alvilági múltú halszakács, a konyhából lopkodó késvirtuóz, dadogó séfhelyettes, francia származású meleg cukrász és egy orosz mindenes. Az embereit a Séf gyakran idiótának nevezi, de – ahogy egy érzékeny pillanatában ő maga fogalmaz – ezek az ő idiótái, csak ő tud velük igazán bánni, és az ő irányításával világklasszis konyhát visznek. Ebbe az excentrikus csapatba csöppen bele Milán (Jéger Zsombor) zöldfülű szakácsként, és bár a Séf elsőre nem örül neki, de a szárnyai alá veszi, és maga nyers és rapszodikus módján megpróbál a pimasz és éretlen Milánból szakácsot és embert faragni. Viki (Dobos Evelin), az étterem csinos ügyvezető menedzsere egyéjszakás kalandba bonyolódik Milánnal épp azelőtt, hogy a srác az étteremben munkára jelentkezik”.

Az új szitkomhoz egy előzetest is mellékeltek:

A sorozat további szereplői: Farkas Ádám, Kiss Anna Laura, Bogdányi Titanilla, Pavletits Béla, Csonka András, Mészáros Máté, Borsi-Balogh Máté, Fehér László, Juhász István, Balázsfi Alexandra, Kakasy Dóra és még sokan mások.

A Séf meg a többiek kreatív producere Herman Péter, vezető rendezője Anger Zsolt, rendezője Spáh Dávid.

A Séf meg a többiekről itt érhető el a Media1 korábbi tartalmai, többek között egy interjú a gyártócég, a Scripted Productions vezetőjével, Hámori Barbarával.

Folytatódik A mi kis falunk

A közleményben azt is bejelentette az RTL Magyarország, hogy március 19-én 20:30-tól folytatódik A mi kis falunk októberben félbehagyott hatodik évada.

A folytatódó évadról a következőket írták:

„Saci váratlanul felbukkan és rá kell döbbennie, hogy Pajkaszegen sem könnyű lakhatást találnia, szerencsére Laci a segítségére siet. Erika szülei egy Pajkaszegen hagyott apróság megkeresése miatt érkeznek, ám az üres ház beindítja a fantáziájukat, Répa Sándor pedig váratlan módon jut pénzhez”.

Hozzátették: az RTL Most+ internetes felületen már a televíziós premiert megelőzően, szombat reggeltől elérhető első epizód.

A mi kis falunk 5. évadának forgatása
A mi kis falunk 5. évadának forgatása. Fotó: RTL sajtószoba

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint iratkozzon fel a Media1 hírlevelére is!

Borító: RTL sajtószoba
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások