fbpx
Gulyás Márton, a Partizán alapítója

Orosz-ukrán háború: rendkívüli műsorváltozás a Partizánnál, elmarad a Péntek Esti Partizán, de készülnek mással a hétvégére

Bár a Péntek Esti Partizán című talkshow elmarad, a hétvégén több műsorban is szakértőkkel és politikusokkal beszélik át Gulyás Mártonék a két ország közötti háborús konfliktust.

A Gulyás Márton nevével fémjelzett YouTube-csatorna egy péntek reggeli Facebook-bejegyzésben tudatta, hogy a következő napok programja több ponton is módosul.

Mint fogalmaztak, „az orosz hadsereg ukrajnai inváziója a délszláv háború óta először hozott fegyveres konfliktust a szomszédunkban, így a következő két napban mi is rendkívüli élő adásokat szentelünk a témának”.

A ma esti Péntek Esti Partizán elmarad, helyette 18 órától az orosz-ukrán konfliktus történeti előzményeiről, a putyini invázió okairól és az orosz társadalom állapotáról készítenek nagyinterjút Sz. Bíró Zoltán történésszel.

Szombaton 19 órától azzal fognak foglalkozni, hogy a háború milyen hatással lehet a magyarországi választási kampányra. Vendégük lesz Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje is.

Mint írták, mindkét adásba bekapcsolják majd az ukrán-magyar határon tartózkodó helyszíni tudósítóikat is, valamint interjúkat mutatnak be a konfliktuszónában élő emberekkel.

Vasárnap 18 órától a Partizán 60′ adásának a vendége Dobrev Klára DK-s európai parlamenti képviselő lesz.

 

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint iratkozzon fel a Media1 hírlevelére is!

Borító: Gulyás Márton, a Partizán alapítója. Fotó: TASZ
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások