fbpx
A HírTV Svenk című műsora.

Új műsorvezetővel folytatódik a HírTV mozimagazinja, a Svenk

Zavaros Eszter operaénekes-műsorvezető csatlakozik a műsorhoz.

A Nemzeti Filmintézet (NFI) és a HírTV 2021-ben indult közös tévéműsora, a Svenk új műsorvezetővel, de változatlan tartalommal folytatja új évadát – közölte a Media1.hu-val csütörtökön közleményben a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) / Mediaworks televíziója.

Mint írták, a hetente, szombatonként 22:30-kor jelentkező magazinműsor új műsorvezetője Zavaros Eszter lesz, aki Barta Ágnest és Előd Álmost váltja a poszton.

Hozzátették: a műsorban az aktuálisan forgatott és bemutatásra váró magyar filmek kulisszatitkai mellett a moziba járást népszerűsítő tartalmakkal is találkozhatnak a tévénézők, valamint a hazánkban forgatott nemzetközi filmprodukciókba is betekintést nyerhetnek.

Zavaros Eszter, a HírTV Svenk című műsorának új műsorvezetője.
Zavaros Eszter, a HírTV Svenk című műsorának új műsorvezetője. Fotó: HírTV

A közlemény szerint Zavaros Eszter operaénekes-műsorvezető legfőbb célja, hogy szórakoztató formában, személyes élményeken és történeteken keresztül vigye közelebb a magyar filmek világát a nézőkhöz szombat esténként.

„A műsoron keresztül igyekszünk bemutatni azt a munkát, mely az igényes filmgyártás velejárója. A Svenkben interjúkon és helyszíni riportokon keresztül ismerhetik meg a nézők az adott film alkotóinak, szereplőinek érzéseit, gondolatait. A nézők az alkotók szemüvegén keresztül betekintést nyerhetnek a műsor hátterébe is. Nagyon várom már, hogy informálhassam a képernyő előtt ülőket erről a csodálatos világról!”

– fogalmazott a műsor új háziasszonya.

„Nagy reményekkel tekintünk új műsorvezetőnkre. Eszter már számos alkalommal bizonyította rátermettségét különböző kulturális formátumokban. Biztosak vagyunk benne, hogy a Svenk nézőinek is kellemes meglepetés lesz, hiszen személyében egy felkészült, jól informált és dekoratív műsorvezetőt köszönthetünk csatornánkon”

– nyilatkozta Gajdics Ottó, a HírTV tartalmi igazgatója.

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint iratkozzon fel a Media1 hírlevelére is!

Borító: HírTV / YouTube
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások