fbpx
A CNN központja Atlantában

Lemondott a CNN elnöke

Távozott posztjáról szerdán Jeff Zucker, a CNN amerikai hírtelevízió elnöke, miután kiderült, hogy viszonya van a hírtelevízió egyik igazgatójával, és erről nem tájékoztatta munkáltatóját.

Ez abból a feljegyzésből derült ki, amelyet a CNN médiaügyi újságírója, Brian Stelter osztott meg a Twitteren.

A feljegyzésből kiderül, hogy a Chris Cuomo CNN-es pályafutása ügyében folytatott vizsgálat során kérdeztek rá Jeff Zuckernél arra, hogy viszonyt folytat-e az egyik legközelebbi munkatársával, amelyet akkor beismert – írja az MTI.

„Szólnom kellett volna, amikor elkezdődött, de nem tettem. Hibáztam. Emiatt ma lemondok” — írta a CNN dolgozóinak Zucker.

A médiavállalat távozó vezetője azt írta, hogy azt kívánja, bárcsak máshogy ért volna véget megbízatása a cég élén, de  az ott töltött 9 év „minden percét élvezte”.

Zucker nem nevezte meg, hogy kivel folytatott viszonyt, de Stelter a Twitteren azt írta, hogy Allison Gollusttal, a cég marketingigazgatójával szerettek egymásba.

Gollust nem távozik a CNN-től. Közleményt adott ki, melyben azt írta, hogy 20 éve közeli barátok és munkatársak Zuckerrel, de a járvány idején a kapcsolatuk „megváltozott”. „Sajnálom, hogy erről nem szóltunk kellő időben” – fogalmazott Gollust.

Mint arról a Media1 beszámolt, Chris Cuomo műsorvezetőt amiatt bocsátotta el a hírcsatorna tavaly decemberben, mert kiderült, hogy szabálysértő módon segített testvérének, Andrew Cuomo korábbi New York-i kormányzónak kezelni a helyzetet, miután több nő szexuális zaklatással vádolta meg.

További hírek találhatók a Media1-en

(MTI/Media1)

Borító: A CNN központja Atlantában. Fotó: Stock /Depositphotos.com
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások