fbpx
A Citynext okos reklámhelye Budapesten, a IX. kerületben

Okos reklámoszlop került ki Budapesten a IX. kerület egyik forgalmas útszakaszára, és már épülnek a továbbiak is

A felületet az önkormányzat is használni fogja tájékoztató médiumként.

Hosszas előkészítő munka után megkezdte működését a CityNext Zrt. digitális közterületi reklámberendezése a fővárosban – tudatta a Media1.hu-val a vállalat.

A jogszabályok által megengedett méretű, 9 négyzetméteres LED-technológiájú berendezés a Könyves Kálmán körút és az M5-ös autópálya bevezető szakaszának kereszteződésénél található. Mivel a 9 négyzetméteres, vagyis nagy méretekkel rendelkező, LED-technológiájú berendezés nagy forgalmú útszakaszon található, ezért kiemelt elérést biztosít a hirdetőknek. Az okos kijelző az iparágban már elfogadott digitális CityLight formátumot (9:16-os képarány) megőrizve biztosít hirdetési felületet.

A Citynext okos hirdetőoszlopa Budapesten
A Citynext okos hirdetőoszlopa Budapesten

Akár napon belül többször is változtathatnak a hirdetők

A képernyő különféle kreatív megoldásokra, egyedi megjelenésekre is lehetőséget biztosít, az eddig megszokott, ragasztóanyagot használó és rengeteg papírt felemésztő óriásplakátoktól eltérően a környezeti terhelést csökkentő módon. Az új hirdetőeszközön a hirdetők percenként 10 másodperces reklámidőket vehetnek igénybe, ami a hagyományos citylight felületekkel azonos módon, állókép bemutatására vagy a digitalizáció nyújtotta lehetőséget kiaknázva akár animált tartalom megjelenítésére is használható.

A digitális közterületi megoldásnak köszönhető további előny, hogy a hirdetők a kampányidőszakban korlátlanul változtathatják a kreatívokat, sőt beállítható akár az is, hogy napszaktól vagy a hét egyes napjaitól függően változzon az adott hirdetés.

A reklámidő harmadában önkormányzati információk lesznek

A közterületi reklámcég vállalta, hogy a reklámidő egyharmadát kitevő időben, azaz percenként 20 másodpercben a helyszínt biztosító önkormányzat számára lehetőséget nyújt közcélú tájékoztatásra, ahol a tartalmat az adott önkormányzat (jelen esetben a ferencvárosi) biztosíthatja. Vagyis egyfajta tájékoztató médiumként is funkcionál majd az oszlop.

A vállalat jelezte, hogy az említett Könyves Kálmán körúti kereszteződésen túl további két helyszínen is megkezdte a kivitelezési munkálatokat és folyik a további helyszínek előkészítése is.

További médiával kapcsolatos hírek érhetők el a Media1-en. Csatlakozhat hozzánk a Facebookon is.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások