fbpx
Ugytudjuk.hu, Mfor.hu

Összefog az Ugytudjuk.hu és az Mfor.hu

A két portál megállapodásának célja, hogy bemutassák, hogy „a »nagykörúton« túl is van élet”.

A nyugat-magyarországi témákkal foglalkozó Ugytudjuk.hu, valamint az Mfor.hu gazdasági magazin együttműködését előbbi portál felületén jelentették be hétfő délután. Mint fogalmaztak,

a megállapodás célja, hogy a főváros-centrikus hírszolgáltatás kibővüljön a vidéki Magyarország hangjaival.

Úgy vélik, az utóbbi időszakban jellemzővé vált, hogy a hírek középpontjában Budapest és annak vonzáskörzete áll. Leszögezték: a megállapodás célja, hogy egyre több hírszolgáltató bemutassa: „a »nagykörúton« túl is van élet”.

Az Ugytudjuk tartalmai jelennek majd meg az Mfor felületén

Az együttműködés keretében az Mfor.hu az Ugytudjuk.hu online kiadvány híreit is is megjeleníti majd, hogy „az elsősorban budapesti közönséggel rendelkező gazdasági és közéleti online napilap olvasóihoz is minél több érdekes hír, történet vagy aktualitás eljusson Nyugat-Magyarországról”.

Az Mfor.hu a Menedzsment Fórum Kft.-hoz tartozik, ami az Anjou Magyarország Kft. érdekeltségébe tartozik. Utóbbi az Opten cégadatbázis szerint Ács Zsuzsannáé és Barlai Róbertté, aki az OTP Bank Regionális Treasury volt ügyvezetőjeként ismert. A céghez tartozik a Privátbankár és a Piac&Profit is.

Az Ugytudjuk.hu tulajdonosa Ungár Péter LMP-s képviselő, akihez az Azonnali.hu is tartozik Gerényi Gáborral közösen. Ungár ismert Schmidt Mária kormánybiztos, a Terror Háza főigazgatójának a fiaként is; korábban az édesanyjával közös családi cége adta ki azt a Figyelő hetilapot is, mely egy mértéktartó közéleti-üzleti hetilapból propagandakiadvánnyá alakult, de Ungár azt állította, hogy a lappal történtekhez neki nem volt köze, nem vett részt benne. (A lap manapság már a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány / KESMA / Mediaworks nevű kormányközeli médiaholdinghoz tartozik.)

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon, valamint iratkozzon fel a Media1 hírlevelére is!

Borító: Mfor.hu, Ugytudjuk.hu. Fotó: Media1-montázs
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

/** * andre clever */