fbpx
A Telekom TV SmartBox

Változott a csatornakínálat a Telekomnál

Egyik szomorú olvasónk kérésére megkérdeztük a szolgáltatót, miért tűnt el a Pax TV.

A Media1 egyik olvasója olvasói levelet küldött nekünk, sérelmezve, hogy eltűnt a számára oly kedves PAX TV nevű vallási csatorna a Magyar Telekom televíziós kínálatából. Kérte, kérdezzük meg a Telekomot, mi történt.

A távközlési szolgáltató egyébként éppen egy évvel ezelőtt a PAX csatornával és az Apostol TV-vel pótolta a kínálatából akkoriban kikerülő Hatoscsatornát és a fix.tv-t.

A mostani változással kapcsolatban a Telekom vállalati kommunikációs osztálya a következő választ küldte lapunknak:

„A szolgáltatók minden évben felülvizsgálják a tévés csatornaportfóliójukat, és többek között a versenypiaci és az előfizetői igények alapján, a szigorú törvényi szabályozások figyelembevételével alakítják ki a következő évi csatornakiosztásukat. A 2022. évi csatornakiosztás kialakításánál is az összes befolyásoló tényezőt alaposan figyelembe véve hozta meg döntését a Magyar Telekom, a szigorú jogszabályi háttér és belső folyamatok betartása mellett. A változásról az érintett előfizetőinket a jogszabály által meghatározott módon és időben értesítettük.”

A napokban egyébként egy másik, a Telekom tévés üzletágát érintő változásról is hír érkezett. A Telekom ugyanis 14 év után döntött, megszünteti a műholdas televíziós szolgáltatása, a SAT TV értékesítését – erről itt írtunk bővebben.

Még több hír található a Media1-en.

Borító: A Telekom TV smartboxa
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások