fbpx
Puzsér Róbert, az Önkényes Mérvadó műsorvezetője

Szinte teljesen eltűnik Puzsér Róbert az Önkényes mérvadó című műsorából a Spirit FM-en egy időre

A rádiós produkció közlése szerint Puzsér nem végleg távozik, de szavaikból az is kiderül, hogy az ismert megmondóember és tévékritikus várhatóan hónapokig csak a korábbi legérdekesebb adásokból összeválogatott pénteki ismétlésekben lesz hallható, a többi napon mások vezetik majd a műsorát.

Ezentúl egy ideig csak péntekenként lesz hallható Puzsér Róbert, az ATV csoporthoz tartozó Spirit FM egyik legismertebb műsorvezetője az Önkényes mérvadó című műsorban, ám ez alatt is csak a korábbi legérdekesebb adásokból válogatott ismétlésekben, 17 és 19 óra között – szúrta ki a Media1 egyik rendszeres olvasója a rádióműsor Facebook-oldalán egy bejegyzésben.

Az Önkényes mérvadó oldalán megjelent bejegyzés szerint Puzsér alkotói szabadságra vonul. A Puzsért kedvelő hallgatókat azzal vigasztalják, hogy hétfőtől csütörtökig Puzsér véleményéből a vele tizenöt évnyi rádiós és tartalomgyártói összhangot képviselő Tasnádi „Ellenpont” András igyekszik majd minél többet megjeleníteni, aki egyébként is hónapok óta napi tartalmi szerkesztője az Önkényes Mérvadónak.

„Most helycserét eszközlünk, Robi támogat a háttérből, és közben alkotói szabadságra megy. Rendszeresen néhány hónap múlva, legkésőbb szeptemberben csatlakozik megszokott lendületével.”

Puzsér egyébként tavaly szeptemberben  az ATV képernyőjéről is eltűnt, ahol ő volt a Sznobjektív című műsor műsorvezetője, és akkor azt közölte a tévécsatorna sajtósa a Media1 érdeklődésére, hogy azért, mert Puzsér rengeteg elfoglaltsága miatt nem tud részt venni a tévéműsorok készítésében, de a rádióban a korábbihoz képest többször, heti ötször lesz hallható.

Puzsér az utóbbi időben is nagyon aktív maradt, sőt a Magyar Hang mellett egy ideje az Indexen is gyakran publikál.

Még több hír érhető el a Media1-en. Csatlakozhat hozzánk Facebookon is!

Borító: Puzsér Róbert
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások