fbpx
RTL Magyarország, RTL Klub

Népszerű filmekkel és sorozatokkal indítják az évet az RTL csatornái

Bejelentette az RTL Magyarország, milyen tartalmakkal készült 2022 első hónapjára. Egyebek mellett levetítik például a Zárójelentés című magyar filmet, megismétlik a Mellékhatás első évadát, de képernyőre kerül a Karib-tenger kalózai filmsorozat mind az öt része is.

Az új évben új évaddal érkezik az RTL Magyarország három sorozata is. Mint arról a Media1 korábban beszámolt, január 2-án, tegnap kezdetét vette a Cápák között negyedik évada, valamint ma, január 3-án este folytatódik a Keresztanyu a harmadik évadával, míg január 8-án érkezik A Tanár negyedik, egyben utolsó felvonása, amit az RTL Most+ nézői már láthattak nemrég.

Az RTL Magyarország hétfői, a Media1-hez eljuttatott közleményében további műsorokat is kiemelt. Vasárnap esténként például az RTL Klub leadja a A Karib-tenger kalózai című filmsorozat mind az öt részét.

A Film+ műsorára január első hetében érkezik A visszatérő, a Mátrix-trilógia, az Ad Astra – Út a csillagokba és a Szárnyas fejvadász 2049. E hónap során képernyőre kerül a Chappie című amerikai sci-fi, de A párizsi vonat, valamint A Védelmező első és második részét is vetítik.

Az RTLII-n januárban jön Szabó István 2020-as filmje, a Zárójelentés olyan nevekkel a főszerepben mint Klaus Maria Brandauer, Udvaros Dorottya, Eperjes Károly és Stohl András. Levetítik továbbá a Made in Italy című romantikus drámát is.

A Cool TV-n az év első hónapjában jön az Alfa című amerikai akciófilm, a Bérhaverok című amerikai vígjáték, valamint a Jégvarázs első része. Január 31-én elindul a New Amsterdam – Vészhelyzet New Yorkban című sorozat harmadik évada hétköznap esténként 20 órától, a Mellékhatás című sorozat első évadának epizódjait pedig január 29-től, szombatonként vetítik újra – a második etap forgatási munkálatai már 2021 júliusában megkezdődtek.

További híreket talál a Media1-en!

Kiemelt fotó: Szalay Dániel / Media1
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások