fbpx
A Tanár 4. évada - Nagy Ervin és Trokán Nóra

Bejelentette A Tanár 4. évadának tévés premierjét az RTL Klub

A jövő év elejétől azok is láthatják a sorozatot, akiknek nincsen RTL Most+ hozzáférése.

Mint arról a Media1 korábban beszámolt, az RTL Magyarország idén október végén kezdte közzétenni a A Tanár című sorozatának legújabb, 4. évadát, de akkor kizárólag az RTL Most+ digitális platformján.

A tévétársaság mai, hétfői közleményében azonban bejelentette, hogy a Paprika Studios által gyártott széria 2021. január 8-án (szombat) 20 órakor visszatér a tévéképernyőre is az új évaddal, továbbá a televíziós vetítést követően az epizódok felkerülnek az RTL Most felületre is.

A Tanár új, egyúttal befejező évadáról a következőket írják:

Vasvári Szilárd (Nagy Ervin) öntörvényű és bátor kiállásával segíti diákjait az élet rögös útvesztőjében, miközben a magánéletében folyamatos kétségek gyötrik: elengedje-e élete szerelmét vagy küzdjön az igazgatóhelyettes, Kovács Lilla (Trokán Nóra) szívéért. Ugyanis Lilla megpályázott egy igazgatói állást egy másik városban, így az iskola és Szilárd életében töltött napjai meg vannak számlálva. Mindeközben a matektanárnő (Liptai Claudia) és Szeverin tanár úr (Elek Ferenc) kapcsolatában a gyermekvállalás körül akadnak bonyodalmak, Rácz Ernő (Anger Zsolt) igazgató úr pedig egy múltbéli emlék miatt gyötrődik rögtön az első epizódban.

Láttuk is a széria új évadát az interneten, nos, izgalmakban nem lesz benne hiány.

A Tanár című sorozat kelet-közép-európai változatait a Paprika Studios gyártócég magyar alkotógárdája készíti, amiről itt írtunk.

Korábban interjút is készítettünk Erdős Ákossal, a Paprika Studios vezetőjével, ami elérhető itt.

További híreket talál a Media1-en!

Kiemelt fotó: RTL sajtószoba
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások