fbpx
Az RTL Klub Keresztanyu című sorozatának 3. évadát népszerűsítő kreatív

Bejelentette a Keresztanyu új évadának premierjét az RTL Klub – íme a széria előzetese

A 2022-es új év első hétköznapja új Keresztanyuval indul.

Január 3-án tér vissza a Keresztanyu az RTL Klub műsorrendjébe az új, harmadik évaddal – jelentette be az RTL Magyarország kedden.

Azt írják, Makkosszálláson fordulatokban és humorban a 3. évadban sem lesz hiány, majd részleteket is közöltek a történtek folytatásával kapcsolatban (lásd lent). Tudatták azt is, hogy a sorozat epizódjai a televíziós sugárzást követően ingyenes regisztrációval az RTL Most felületen is elérhetők lesznek.

Így folytatódik a Keresztanyu

A Keresztanyu korábbi, első  két évada óriási sikerrel futott az RTL Klub képernyőjén.  A sorozat hamar belopta magát a nézők szívébe, akik töretlen lelkesedéssel követték nyomon Róza mama és családja életét – áll a csatorna közleményében.

A sorozat története szerint Róza mama, a „Keresztanyu” a csempész maffia vezetője, aki a történet elején, a 69. születésnapján elhatározza, hogy egy éven belül visszavonul, és annak adja a csempész maffia irányítását, aki képes arra, hogy megválasszák a község, vagyis Makkosszállás polgármesterének. A választás egy év múlva lesz esedékes, ezért a közeli családtagok és a község lakói is azon kezdenek ügyködni – több-kevesebb sikerrel –, hogy Róza mama kegyeibe férkőzzenek és minél nagyobb eséllyel szerezzék meg a polgármesteri címet.

A Keresztanyu 3. évadában Makkosszálláson egy különc alak bukkan fel, aki a piacon állít bódét Klárika és Elza standja mellett, Pálinkás György pedig visszatér, ám nem éppen úgy, ahogy Róza mama és a hálózat számított rá. A harc most már a márványbánya birtoklása körül zajlik, amiben váratlanul Mariannak lesz kulcs szerepe. Kriszta kipróbálja magát a médiában, Oleget régi kijevi kollégái keresik meg egy visszautasíthatatlan ajánlattal, Jóska és Timike magánélete pedig tovább bonyolódik. Bonifác és Ildi új családja fölött sötét felhők gyülekeznek, Damil és Evelin kapcsolata viszont új alapokra kerül. Huba pedig nem mindennapi örökségről szerez tudomást, míg Jani váratlanul átáll a „másik oldalra”. A polgármesteri választások is több meglepő fordulatot hoznak, amire valószínűleg még maga Róza mama sem gondolt volna, amikor a választásokhoz kötötte a hálózat megöröklését.

Keresztanyu
Keresztanyu

A sorozatot ezúttal is a Scripted Productions, Hámori Barbara showrunner vállalkozása gyártja. (Hámori Barbara nemrég a Media1 podcastjának vendége volt – a beszélgetés itt érhető el.)

A Keresztanyu új évadának szereplői:

Molnár Piroska (Róza Mama), Gálvölgyi János (Rendőrfőnök), Hernádi Judit (Ludmilla), Kékesi Gábor (Márk), Dobos Evelin (Petra), Szacsvay László (Szemereki), Lengyel Ferenc (Tivadar), Konfár Erik (Imi), Dóra Béla (Zénó), Ullmann Mónika (Mariann), Mihályfi Balázs (Lajos), Tóth Angelika (Laura), Maizác Fanni (Ildi), Németh Kristóf (Jóska), Balogh Anna (Timike), Gömöri András Máté (Zozó), Dzsupin Ibolya (Sárika), Magyar Attila (Oleg), Sajgál Erika (Kriszta), Józan László (Igor),  Hunyadi Máté (Viktor), Nagy Feró (Babos), Ganxsta Zolee (Damil), Farkas Dénes (Bonifác), Koch-Bulla Zelda (Tatjana), Rátonyi Hajni (Elza néni), Fekete Györgyi (Klárika), Noé Viktor (Szkander), Mezei Léda (Gina), Petri Viktor (Karló), Gonda Kata (Viki), Janicsek Péter (Pityke), Szentiványi Zsolt (Zsiga), Kenderes Csaba (Jani)

További hírek találhatók a Media1-en. Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások