fbpx
M5.

Megújul az állami M5 tévécsatorna

A tévécsatornán a kultúra több területe, így például a képzőművészet, valamint a történelem is önálló magazint kap.

Új arculattal és műsorokkal jelentkezik 2022. január 3-tól, mától az M5 tévécsatorna– derül ki a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vasárnapi, az MTVA oldalán megjelent közleményből.

Mint Bán János, az M5 csatornaigazgatója fogalmazott, a csatorna „műsorkínálatában változatos műfajokkal találkozhatnak a nézők a dokumentum- és ismeretterjesztő filmektől a fórumteremtő stúdióműsorokig. Az M5 az a hely, ahol a kultúra otthon van. Legyen szó irodalomról, zenéről, film- és színházművészetről, képzőművészetről, történelemről vagy épp a kultúrát érintő közéleti kérdésekről”.

Az MTVA közlése szerint változatlan formában jelentkezik az Ez itt a kérdés című vitaműsor, a Kommentár Klub, a Multiverzum, valamint a kulturális élet aktualitásait bemutató Librettó.

Újdonság azonban, hogy a kulturális területek közül több is önálló műsort kap: a képzőművészet iránt érdeklődők a Kunszt című magazinból tájékozódhatnak, az M5 história pedig a történelem kedvelőit érdekelheti. A mélyebb beszélgetéseknek pedig a Kontúr című portréműsor ad majd teret.

További híreket talál a Media1-en!

Kiemelt fotó: az M5 TV új arculata
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások