fbpx
Devin Nunes lemondó republikánus képviselő, a Trump Media & Technology Group leendő vezérigazgatója.

Visszavonuló republikánus képviselő lesz Donald Trump médiacsoportjának vezetője

Devin Nunest januárban nevezik ki a cég élére.

A The Washington Times tudósítása nyomán az MTI számolt be arról, hogy Devin Nunes kaliforniai képviselő lesz a Trump Media & Technology Group vezérigazgatója, és januárban nevezik ki. Nunes még idén lemond a képviselőségről.

Devin Nunes 2016-ban elsők között vonta nyilvánosan kétségbe a Trump-kampány munkatársai és Oroszország közötti állítólagos összejátszásról szóló hírt. 2019-ben „Az összeesküvés az elnök ellen” címmel könyvet jelentetett meg az ügyről.

Mint arról a Media1 októberben beszámolt, Donald Trump új internetes közösségimédia-platformot kíván indítani TRUTH (Igazság) néven a Trump Media vállalatcsoport irányításával. A volt amerikai elnök már májusban is próbálkozott egy kommunikációs platform létrehozásával, mely azonban egy hónappal az indulása után végleg bezárt.

Donald Trump volt amerikai elnök
Donald Trump volt amerikai elnök. Fotó: Stock / Depositphotos.com

A Twitter, a Facebook és a YouTube egymás után tiltották ki Trumpot, miután felelőssé tették őt a Capitoliumnál történt januári, tragédiával végződő eseményekért, melyben a média munkatársait is megtámadták a volt elnök hívei. Az ostrom során több ember is életét vesztette.

További híreket talál a Media1-en!

Borító: Devin Nunes lemondó republikánus képviselő, a Trump Media & Technology Group leendő vezérigazgatója. Fotó: YouTube / CBS News
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások