fbpx
Baukó Éva, a Celeb vagyok ments ki innen adásában az RTL Klub képernyőjén

Visszaszólt a perre készülő RTL-nek Baukó Éva

A volt reality-szereplő azt írja, ő csak megjósolja, megálmodja, kik nyerik az RTL saját gyártású műsorait.

Mint arról a Media1 is beszámolt, az RTL Magyarország jogi lépéseket helyezett kilátásba, miután Baukó Éva, az RTL Klub Való Világ és Celeb vagyok ments ki innen című reality műsorainak egykori szereplője, aki később a TV2 képernyőjén bukkant fel, nyilvánosan a Facebookon arról írt, kik nyerik meg az RTL több saját gyártású műsorát, illetve hogyan alakul egyes műsorok befejezése.

Az RTL egy Facebook-kommentben írta le, mit gondol:

„Sajnálattal tapasztaltuk, hogy az utóbbi hetekben több műsorunk végkimenetelét, a kiesők, vagy éppen a győztesek nevét megpróbálják egyesek nyilvánosságra hozni a közösségi médiában, így a műsorok hivatalos Facebook-oldalain is. Habár meggyőződésünk, hogy műsorainkat nem csak a végkifejletért érdemes nézni, mégis sokaknak okozhat bosszúságot, hogy vannak, akik rosszindulattól vezérelve, vagy éppen népszerűségre törve terjesztik ezeket az információkat. Biztosíthatunk titeket, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy műsorainkat továbbra is maximálisan élvezhessétek. Annak érdekében, hogy ne vesszen el a szurkolás izgalma és a meglepetés öröme sem, akár a szükséges jogi lépéseket is megtesszük a szivárogtatók ellen. Ugyanakkor arra kérünk titeket is, hogy óvjátok meg sok százezer néző szórakozását azzal, hogy ti nem spoilereztek, nem terjesztitek ezeket az információkat. Köszönjük!”

A friss fejlemény az, hogy Baukó ezután újabb két Facebook-bejegyzést (1, 2) is szentelt a témának.

Egyikben azt írja, hogy a sajtó ma úgy viselkedik vele, mintha ő lenne Soros György, egy másikban pedig azt állítja, hogy ő évek óta azt mondja, nem szeretne szerepelni tévéműsorokban, újságcikkekben, és szerinte valójában az újságírók tehetnek arról, hogy az  oldalára kiírt „jóslatok” nyilvánossá válnak, az újságírók miatt érkeznek emberek az oldalára, mert kíváncsiak arra, „mit álmodott meg”.

Baukó tehát arra utal, hogy csak a véleményét fogalmazta meg, egyfajta látnoki képességei vannak, tehát nem szó szerint szivárogtatásról, spoilerezésről van szó.

Baukó Éva így folytatta:

„Én egy tv néző vagyok immár, hagyjatok békén a fotelemben , hogy nyugodtan tudjak kapcsolgatni a silányabbnál silányabb tv-műsorok között, és a saját oldalamon hadd fogalmazzak meg már olyan véleményeket, amilyeneket szeretnék, vagy amilyeneket Marika néni a szomszédból papírra vet a saját közösségi oldalán.”

Végül a volt reality szereplő, aki tehát állítja, hogy csak a véleményének adott hangot, odaszúrt Sebestyén Balázsnak is, mivel a Rádió 1-en is dolgozó  RTL-es műsorvezető állítólag hosszan beszélt a „spoilerezésről.” A volt reality-szereplő szerint ezzel a műsorvezető a saját tévécsatornájának ártott, ami Baukó szerint amatőr.

Mindenesetre ha lesz tényleg pereskedés Baukó és az RTL között, akkor az ítéletről még beszámolunk.

Még több hír található a Media1-en

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások