fbpx
Baukó Éva, a Celeb vagyok ments ki innen című reality-ben

Az RTL Magyarország jogi lépéseket tesz Baukó Éva ellen

Ezt egy Facebook-kommentben jelentette be a televíziós vállalat.

Az elmúlt időben az RTL Magyarország több saját gyártású műsorának győztesének nevét is elspoilerezte nyilvánosan Baukó Éva, a Való Világ és a Celeb vagyok, ments ki innen! című reality egykori egyik szereplője. A Blikk szerint először a Survivor győztesének nevét árulta el, majd nemrégiben a Nyerő Páros és A Konyhafőnök VIP végkifejlete kapcsán szivárogtatott. (Mikor pedig azzal vádolták meg, hogy a konkurens TV2 beépített embere, a Farm VIP-vel kapcsolatban is megszólalt.)

Megérkezett az RTL válasza

Az RTL Magyarország most A Konyhafőnök hivatalos Facebook-oldalának egyik posztja alatt, kommentben válaszolt. Ebből kiderül, hogy a szivárogtatókkal szemben megteszik a szükséges jogi lépéseket.

„Sajnálattal tapasztaltuk, hogy az utóbbi hetekben több műsorunk végkimenetelét, a kiesők, vagy éppen a győztesek nevét megpróbálják egyesek nyilvánosságra hozni a közösségi médiában, így a műsorok hivatalos Facebook-oldalain is. Habár meggyőződésünk, hogy műsorainkat nem csak a végkifejletért érdemes nézni, mégis sokaknak okozhat bosszúságot, hogy vannak, akik rosszindulattól vezérelve, vagy éppen népszerűségre törve terjesztik ezeket az információkat. Biztosíthatunk titeket, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy műsorainkat továbbra is maximálisan élvezhessétek. Annak érdekében, hogy ne vesszen el a szurkolás izgalma és a meglepetés öröme sem, akár a szükséges jogi lépéseket is megtesszük a szivárogtatók ellen. Ugyanakkor arra kérünk titeket is, hogy óvjátok meg sok százezer néző szórakozását azzal, hogy ti nem spoilereztek, nem terjesztitek ezeket az információkat. Köszönjük!”

Az RTL Klub kommentje a szivárogtatás kapcsán.
Az RTL Klub kommentje a szivárogtatás kapcsán. Fotó: Facebook / A Konyhafőnök

Frissítés

Később Baukó Éva reagált a fejelményekre. Többek között azt írta, ő csak véleményt fogalmazott meg, illetve egyfajta jóslatokat, lásd erről bővebben itt.

További híreket talál a Media1-en!

Baukó Éva, a Celeb vagyok ments ki innen című reality-ben. Fotó: RTL-sajtószoba
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások