fbpx
A Visit Hungary honlapja.

Csaknem 1 milliárd forintot kapnak Balásy Gyula, a kormányplakátos vállalkozó cégei Magyarország külföldi reklámozására

A tenderen még a Roxer Kommunikációs Ügynökség Kft. indult.

Nettó 980 millió forintos megbízást nyert el Balásy Gyula két cége a Hungary mint turisztikai márka külföldi kommunikációjának megtervezésére és kivitelezésére – számolt be az Alfahír.hu a közbeszerzési értesítő pénteken megjelent hirdetménye nyomán.

A New Land Media Kft. és a Lounge Design Kft. ezért az összegért ügynökségi feladatokat (bannerek, online tartalommenedzsment, e-Direkt marketing, közösségi média, keresőoptimalizálás), médiaügynökségi feladatokat (médiastratégia, médiamix, médiaterv, médiavásárlás, utánkövetés), valamint marketing- és dekorációs eszközök gyártását kell, hogy elvégezze.

A hirdetmény szerint a célországok Ausztria, Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Románia, Németország, Oroszország, Szerbia, Horvátország, Hollandia, Franciaország, az Egyesült Királyság, az Amerikai Egyesült Államok, Kanada és Kína.

A megrendelő Visit Hungary Zrt. (mely a Magyar Turisztikai Ügynökség leányvállalata) a keretösszeg 70 százalékára vállal lehívási kötelezettséget.

Mint arról a Media1 beszámolt, legutóbb néhány hete, október elején nyertek turisztikai kampányok szervezésével és kutatásával foglalkozó kampányokat Balásy Gyula cégei – akkor 12 milliárd forint értékben.

További híreket talál a Media1-en!

Borító: A Visit Hungary honlapja. Fotó: visithungary.com
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások