fbpx
Király Bernadett, a Store Insider Online új főszerkesztője.

Új főszerkesztő a Store Insider Online élén

Szeptembertől Király Bernadett váltja Papp Tímeát a Store Insider Online főszerkesztői posztján.

A Store Insider Online közleménye és a Media1 korábbi híre szerint a távozó főszerkesztő, Papp Tímea a Ringierhez tartozó Egészségkalauz.hu-nál folytatja.

A korábban Élelmiszer magazin nevet viselő internetes oldal új vezetője, Király Bernadett korábban turisztikai és FMCG témákban dolgozott újságíró-szerkesztőként, a FigyelőNET rovatvezetője, a Haszon magazin és a Hvg.hu újságíró-szerkesztője volt, de szövegíróként a borászatban is tevékenykedett.

„Izgalmasnak tartom a B2B piacot és újságírást, mivel hatékonyabbnak tartom a kisebb, de azonos érdeklődési körű közönség elérését célzott, szakmai tartalmakkal. Kihívás az új pozícióm, mert egy szűk piacon kell helyt állnunk, és minőségi szakmai tartalmat kell nyújtani hozzáértő olvasóknak”

– fogalmazott Király Bernadett, aki az online lap tartalomfejlesztését, a Mentes-M versenyt és annak kiadványának szerkesztését is átveszi.

Nemrég a Store Insidert kiadó PPH Media másik kiadványa, a Kreatív is főszerkesztőt váltott. A Media1 Podcast e heti vendége lesz Pál Zsombor, a lap volt főszerkesztője, aki a 24.hu vezetőszerkesztőjeként folytatja karrierjét ezután.

További híreket talál a Media1-en!

Borító: Király Bernadett, a Store Insider Online új főszerkesztője. Fotó: Store Insider Online
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások